Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o práva

Příspěvekod Voobys » 14 črc 2016, 17:43

Ahojte, rád bych zažádal o admin práva na JailBreak serverech.

Nick ve hře: DoomHammer

Nick na fóre: Voobys

Profil na fóre: ucp.php

Věk: 16 (v září mi bude 17)

Steam nick: Voobys3

Steam ID: Steam_01:49402688

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=51017

Nějaké bany/prohřešky: Hraji už od roku 2012/13, přesně nevím. Hrál jsem za nick Voobys. Ze začátku jsem dostal několik banů. Už tolik banů nebudu mít, protože dřív jsem byl dítě a ještě jsem tu hru nechápal, takže jsem si dával MFK a FK. Dostal jsem také ban na 8 týdnů za obcházení banu, protože jsem se nevědomky přihlásil na jiném PC a aktivoval jsem si EVIP. . Teď hraji za nick DoomHammer, za který jsem ban nedostal. Kromě dneška... Dovolte mi popsat situaci:
Já: "Půjdete na tuhle stěnu a doplňujte blíže k mým střelám"
Já:"Budete doplňovat blíže k sobě"
Potom jsem dával reakce a ty hráči, co prohráli, jsem posílal na atrakci. Jeden hráč, který byl admin (princezna) nedoplnil blíže k ostatním (byl sám a vedle něj byla mezera a vedle mezery stáli 2 hráči)
Tak jsem ho poslal na atrakci, on jí splnil jako první, přežil a najednou jsem dostal ban na 24 H k CT. Tak jsem se ho zeptal a on mi řekl, že jsem říkal doplňte blíže k sobě. Já používám jenom doplňujte, žádný doplňte neříkám.
Tak mu to tam píši a on mi dal ban 10 min chat za nadávky. Žádnou nadávku jsem mu nenapsal. Ale dobře, proti adminovi nejde nic udělat.

Něco o sobě: Jmenuji se Filip, pocházím z jedné vesničky Veselé. Studuji: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola strojní a dopravní v Děčíně - obor elektrotechnika. Chodím ven s kamarády a kamarádkami, začal jsem číst sérii Warcraft a World of Warcraft, mám rád fantasy filmy.Jezdím s rodiči na výlety/dovolený. Jsem sociální typ. Po večerech hraji počítačové hry, nejčastěji Counter Strike 1.6 - JailBreak.

Proč chci být adminem: Často mě trápí nedostatek adminů, když hraji večer a není tam žádný admin, takže tam je jedno dítě a dává MFK a trollí. Jelikož CTčka nejsou schopní ho kicknout, tak nám stačí nečinně přihlížet a koukat na timeleft. Chtěl bych pomáhat a dohlížet na to, aby ostatní hráči neporušovali pravidla. A v neposlední řadě bych se chtěl stát adminem z toho důvodu, že je to jeden z mích menších snů.

To je vše, děkuji za vaší pozornost až do této věty:)
Voobys
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] Žádost o práva

od Rumcajz » 14 črc 2016, 17:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 črc 2016, 18:07

Zamítnuto.
Přihlas se do akademie.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů