• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva
Nick na serveru: Mr.Heřmánek
SID: STEAM_0:0:127807436
Server, na kterém hraji: Jailbreak#1
Věk: 16 let (27.4.2000)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1064
Bany, které jsem dostal: Našel jsem jen jeden ban zde: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Něco o mně: Jmenuji se David Křižák a jsem studentem Gymnázia v Mikulově na jižní Moravě.Je mi nyní 16 let,rád hraji počítačové hry a jsem klidný více méně normální člověk.Nejraději mám League of Legends,CS 1.6 a CS:GO.Na gamesites hraju nějak od 10 let protože je to jeden z nejlepších (možná dokonce i nejlepší) herních portálů a je na něm spousta zábavy,dobrá komunita a spravedlivý A-team.Nemám moc vedlejších zájmů a proto zkouším vedle ostatních věcí také chodit na gamesites servery a pomáhat ostatním hráčům a vysvětlit jim pravidla v případě že něco udělali špatně.Jsem schopný komunikovat a jsem také téměř vždy po ruce.
Proč právě já: Protože mám hodně času,dobře si rozumím s lidmi na jb,jsem velice schopný a přizpůsobivý.Ale mým hlavním cílem je pomáhat ostatním hráčům a kicknout/zabanovat/napomenout... hráče co porušují pravidla,ať už nevědomě nebo vědomě,a stát se členem tohoto skvělého kolektivu administrátorů.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahraných 979 hodin a z toho nějak 370 hodin na jailbreaku (369 hodin přesněji),byl jsem G3 ale kvůli tomu že jsem nehrál dlouho kompetitivní zápasy (a pár prohrám)jsem spadl do S I a momentálně jsem S III.Téhle hře celkem rozumím a je to jedna z mých nejoblíbenějších her,jak jsem již psal a proto na ní hraju i jailbreak.
Případné poznámky: Ještě bych se chtěl omluvit za pravopisné chyby a poděkovat za váš čas při čtení této žádosti.Doufám že mi to vyjde a budu mít šanci patřit mezi administrátory.
SID: STEAM_0:0:127807436
Server, na kterém hraji: Jailbreak#1
Věk: 16 let (27.4.2000)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1064
Bany, které jsem dostal: Našel jsem jen jeden ban zde: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Něco o mně: Jmenuji se David Křižák a jsem studentem Gymnázia v Mikulově na jižní Moravě.Je mi nyní 16 let,rád hraji počítačové hry a jsem klidný více méně normální člověk.Nejraději mám League of Legends,CS 1.6 a CS:GO.Na gamesites hraju nějak od 10 let protože je to jeden z nejlepších (možná dokonce i nejlepší) herních portálů a je na něm spousta zábavy,dobrá komunita a spravedlivý A-team.Nemám moc vedlejších zájmů a proto zkouším vedle ostatních věcí také chodit na gamesites servery a pomáhat ostatním hráčům a vysvětlit jim pravidla v případě že něco udělali špatně.Jsem schopný komunikovat a jsem také téměř vždy po ruce.
Proč právě já: Protože mám hodně času,dobře si rozumím s lidmi na jb,jsem velice schopný a přizpůsobivý.Ale mým hlavním cílem je pomáhat ostatním hráčům a kicknout/zabanovat/napomenout... hráče co porušují pravidla,ať už nevědomě nebo vědomě,a stát se členem tohoto skvělého kolektivu administrátorů.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahraných 979 hodin a z toho nějak 370 hodin na jailbreaku (369 hodin přesněji),byl jsem G3 ale kvůli tomu že jsem nehrál dlouho kompetitivní zápasy (a pár prohrám)jsem spadl do S I a momentálně jsem S III.Téhle hře celkem rozumím a je to jedna z mých nejoblíbenějších her,jak jsem již psal a proto na ní hraju i jailbreak.
Případné poznámky: Ještě bych se chtěl omluvit za pravopisné chyby a poděkovat za váš čas při čtení této žádosti.Doufám že mi to vyjde a budu mít šanci patřit mezi administrátory.

- MrHermanek
- Amatér
[Z] Žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva
pardon nechal sem se unést a přepsal sem se 
Sekce, na které chci práva: JailBreak

Sekce, na které chci práva: JailBreak
- MrHermanek
- Amatér
Re: Žádost o práva
Poslední nahlášení do PP 11.8. od té doby nulový zájem. Zamítám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: [Z] Žádost o práva
czegame-jailbreak-t143267.html , verunqa-jailbreak-t143018.html , Dobře beru že sem zrovna nebyl na fóru zrovna třikrát aktivní v poslední době, ale můžeš si všimnout že tihle admini co byli celkem nedávno přijati mají o pár příspěvků méně než já, ale nechci to vytrhávat z kontextu takže vím že např. fastkiller má více nahlášení atd... než já a taky beru že jsem byl nedávno zabanován, ale to ti hned vzápětí objasním.Šli jsme s hráči na atrakci , ale zrovna si tam hrálo ct a pokřikovalo do voice chatu že tam je, tak sem se jednou za dlouhou dobu naštval a spustil atrakci i když sem věděl že ho to zabije. Mohl by ses zachovat jako chlap a pokud mě prostě nechceš v A-teamu tak to prostě řekni, vím o lidech jako je jephi, který sice má hodně nesmyslných příspěvků, ale táké správných nahlášení a ikdyž někdy dělá bordel tak odpověď "A stále nevidím že by bez tebe šlo GS do sraček" mi přijde trochu striktní a myslím si že ho do A-teamu nechceš/te i kvůli něčemu jinému, což může každému dojít o co se jedná [mám to potvrzené z jistých zdrojů] a také si myslím že po tomto příspěvku mě v A-teamu nebudeš chtít už vůbec a i kdybych postoupil k testu tak se domnívám že by byl možná o trochu těžší než pro ostatní takže na admina už můžu zapomenout když sem si to u tebe s prominutím dosral, ale no co nejsem žádný patolízal a nebojím se říct svůj názor a pokud si to zrovna ty před tou obrazovkou dočetl až sem tak ti přeji krásný den 

- MrHermanek
- Amatér
vím že tam mám na začátku dvakrát zrovna a mnoho dalších chyb ale bůh se z toho snad nepodělá ne? 

- MrHermanek
- Amatér
Uvědom jsi co jsi zač ty a co jsou zač lidi okolo tebe. Bez akademie to v budoucnu ani náhodou nepůjde.
Nevzniká tu nic jiného než flame a přiblblé narážky, takže to pro tvoje vlastní dobro zamykám.
Nevzniká tu nic jiného než flame a přiblblé narážky, takže to pro tvoje vlastní dobro zamykám.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1