Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P.zamítnuto] žádost o práva

Příspěvekod Barunka223 » 07 dub 2017, 16:24

Nazov: Furien/Barunka

Ahoj, ráda by som požiadala o admin práva na Furien serveroch.

Nick v hre: Barunka223

Nick na fóre: Barunkis

Profil na fóre: https:https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php

Vek: 17

Steam nick: Bacha na mě.

Steam ID: STEAM_0:0:178097716

můj Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=6146

Nejaké bany alebo prohrešky ( GS, iný portál ): mám 2 bany
1. Ban od admina |_ () ( |(
Důvod: hrala jse mapa Jail_rats pokavať si dobře spomínám, Stala jse taková nemilá věc za sebou stali 3 vězni 2 vězni udělali zpouru tak jsem se je pokoušela zabít a do toho jse mi připletl admin jménem (|_ () ( |() a já sem mu tvrdila že jsem mu žádnej FK nedala, a skončilo to banem, dále jsem admina neprovokovala souhlasila jsem z mím prohřeškem a taky jsem se mu omluvila.

2.Ban od admina shagata
Důvod: hrala jse mapa b_oasis_prefinal2 dala jsem reakci (posledni reakci na čup) všichni skočili jenom jeden ze 5 věznu čupnul a omylsem sem zabila i jeho, tvrdila jsem mu že skočil taky a potrestal mě banem k CT, neměla jsem žádné protesty, nadávky na admina souhlasila jsem z mím prohřeškem.

Niečo o sebe: Ahojte, můj herňí nick je Barunka223. Mám 17 rokov. Rada hrávam furien a Zombie servery od Gamesites.cz. Mám rada nakupovanie, chodenie vonku s kamarádkamy. Mám rada Atletiku. A ve volným čase chodím ven procházet se po městě.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosem.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie
Barunka223
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[P.zamítnuto] žádost o práva

od Rumcajz » 07 dub 2017, 16:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádost o práva

Příspěvekod Barunka223 » 07 dub 2017, 16:29

Omlouvám se dala jsem tam špatný odkaz na profil noví je zde, ucp.php
Barunka223
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: žádost o práva

Příspěvekod Izmael » 07 dub 2017, 16:29 VIP

Zdravím,

založíš nový účet a myslíš, že to nepoznáme Barunko? Sice jsem na slečny moc hodný, ale tebe posílám do akademie. Hlásila ses tam, tak ji úspěšně projdi a poté to zkus znovu.

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] žádost o práva

Příspěvekod Barunka223 » 07 dub 2017, 16:31

Ano hlasila jsem se do akademie tam mi to zamitli kvuli tem ti banů nevěděla jsem onich
Barunka223
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 07 dub 2017, 16:33 VIP

Jen doplňím že akademii si musíš projít minimalně 3x úspěšně ;) (Za to tvoje lhaní o těch banech)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Barunka223 » 07 dub 2017, 16:37

jak jsem lhala o banech?
Barunka223
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 07 dub 2017, 16:59 VIP

Barunka223 píše:2.Ban od admina shagata
Důvod: hrala jse mapa b_oasis_prefinal2 dala jsem reakci (posledni reakci na čup) všichni skočili jenom jeden ze 5 věznu čupnul a omylsem sem zabila i jeho, tvrdila jsem mu že skočil taky a potrestal mě banem k CT, neměla jsem žádné protesty, nadávky na admina souhlasila jsem z mím prohřeškem.

Ban jsi dostala na jiné mapě, situace byla naprosto jiná, viz adminova situace kde jsi dostala ban -

Simon dal príkaz: "Po otvoreni ciel pojdete do boxu na zadnu stenu" (mal som skin zebry ešte...) išiel som do boxu na zadnu stenu.. Barunka stala na boxe... a zabila ma... pýtal som sa jej na dôvod killu ona že som nebol na zadnej stene... hádali sme sa "hádali"... tak som jej povedal, že pozriem HLTV (cez "status") a ak klame dostane ban k CT... pozrel som HLTV, dala mi FK... Písal som jej, že mi dala FK ona že ne bla bla bla tak dostala ban 4h

Místo toho aby jsi to přiznala tak děláš že o ničem nevíš a napsala jsi to tak, aby ti to vyhovovalo, ta akademie ti nepomůže ani kdyby jsis ji udělala třeba 20x, proto jsi zamítnuta permanentně, Měj se.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů