• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva
Zdravím, rád bych požádal o práva na JailBreak
Nick ve hře: Doge
Nick na fóru: Garrso
Profil na fóru: garrso-u22428.html
Věk: 15 (za 3 měsíce 16)
Steam nick: penghibur batu
Steam ID: STEAM_0:1:194987531
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=240373
Bany: Dostal jsem již několik banů na chat a k CT za nadávky, či porušování pravidel, z čehož jsem se poučil a moc mě to mrzí.
Něco o mně: Jmenuji se Petr, je mi 15 let, bydlím v Ústeckém kraji a momentálně chodím do 9. třídy základní školy. (Od příštího roku nastupuji na čtyřleté gymnázium) Mezi mé zájmy patří hlavně hraní her, grafický design, střih/edit videí.
Proč bych chtěl adminovat na GameSites?: Chci servery udržovat v klidu, bez různě otravných hráčů, či hackerů. Dále chci na serverech udržet pohodovou atmosféru a zábavný požitek z hry.
Na GameSites serverech hraji již několik let, ale neměl jsem Steam verzi Counter-Striku.
JailBreak navštěvuji cca 4-5 let. Možná méně, možná více, přesně nevím.
Díky za přečtení. Doufám, že dostanu šanci. 
Nick ve hře: Doge
Nick na fóru: Garrso
Profil na fóru: garrso-u22428.html
Věk: 15 (za 3 měsíce 16)
Steam nick: penghibur batu
Steam ID: STEAM_0:1:194987531
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=240373
Bany: Dostal jsem již několik banů na chat a k CT za nadávky, či porušování pravidel, z čehož jsem se poučil a moc mě to mrzí.
Něco o mně: Jmenuji se Petr, je mi 15 let, bydlím v Ústeckém kraji a momentálně chodím do 9. třídy základní školy. (Od příštího roku nastupuji na čtyřleté gymnázium) Mezi mé zájmy patří hlavně hraní her, grafický design, střih/edit videí.
Proč bych chtěl adminovat na GameSites?: Chci servery udržovat v klidu, bez různě otravných hráčů, či hackerů. Dále chci na serverech udržet pohodovou atmosféru a zábavný požitek z hry.
Na GameSites serverech hraji již několik let, ale neměl jsem Steam verzi Counter-Striku.
JailBreak navštěvuji cca 4-5 let. Možná méně, možná více, přesně nevím.

Doge
-
Garrso - Kolemjdoucí
[Z]Žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva
Nespĺňaš základné podmienky. My prihliadame nato, aké stats máš na steame, nie na nonsteame.
Akadémia v tvojom prípade je tá najsprávnejšia cesta.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: Žádost o práva
Nespĺňaš základné podmienky. My prihliadame nato, aké stats máš na steame, nie na nonsteame.
Zamietnuté.
Dobře, díky za odpověď. Původně jsem chtěl žádat o akademika, nevím, proč jsem tam napsal o admin práva.
Zamietnuté.
Dobře, díky za odpověď. Původně jsem chtěl žádat o akademika, nevím, proč jsem tam napsal o admin práva.

Doge
-
Garrso - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1