• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na JB1 / JB servery
Nick ve hře: Ganja
Nick na fóru: Ganja1
Věk: 16
Steam nick: Cedník
Bany: Ne. Pouze jeden za nadávky kdy jsem se vážně naštval, jinak jsem slušný člověk a snažím se zachovávat pořádek na serverech.
něco o sobě: Jmenuji se Tomáš, chodím na střední školu v Chrudimi, na kterou denně dojíždím. Jinak ve volném čase sportuji nebo zasednu k PC a jedu na JB servery hlavně na JB #1.
Proč bych chtěl být admin?: Protože mě baví JB jako takový hlavně JB #1, který mě baví nejvíce, někdy tu je sranda a pohoda, ale bohužel někdy jsou tu cheateři, kteří když se dostanou k CT tak padají jen MFK a většinou tam není žádný admin co to hlídá, anebo když je u T tak se je tam nejdříve jeden, ale pak se jich tam objeví ještě více. A proto bych chtěl požádat o práva.
PS: mám nějaké dema, na kterých jsou zachyceni SH. Používám TS.
Děkuji za Váš čas.
Nick ve hře: Ganja
Nick na fóru: Ganja1
Věk: 16
Steam nick: Cedník
Bany: Ne. Pouze jeden za nadávky kdy jsem se vážně naštval, jinak jsem slušný člověk a snažím se zachovávat pořádek na serverech.
něco o sobě: Jmenuji se Tomáš, chodím na střední školu v Chrudimi, na kterou denně dojíždím. Jinak ve volném čase sportuji nebo zasednu k PC a jedu na JB servery hlavně na JB #1.
Proč bych chtěl být admin?: Protože mě baví JB jako takový hlavně JB #1, který mě baví nejvíce, někdy tu je sranda a pohoda, ale bohužel někdy jsou tu cheateři, kteří když se dostanou k CT tak padají jen MFK a většinou tam není žádný admin co to hlídá, anebo když je u T tak se je tam nejdříve jeden, ale pak se jich tam objeví ještě více. A proto bych chtěl požádat o práva.
PS: mám nějaké dema, na kterých jsou zachyceni SH. Používám TS.
Děkuji za Váš čas.
-
Ganja1 - Kolemjdoucí
[Z]Žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva
Omlouvám se, ale zapomněl jsem připsat steam ID
Steam ID: STEAM_0:1:217950771
Steam ID: STEAM_0:1:217950771
-
Ganja1 - Kolemjdoucí
Re: Žádost o práva
Tvoj slovník nenasvedčuje tomu, že si hodným kandidátom na admina. Ak naozaj stojíš o admina, tak skús aktívne nahlasovať prehrešky do PP, správať sa slušne na serveroch a byť aktívny.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [Z]Žádost o práva
Dobře, děkuji za strávený čas za měsíc to zkusím znovu.
-
Ganja1 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1