Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o práva | tnXe | Jailbreak

Příspěvekod tnXe » 05 pro 2016, 20:35

Ahoj, rád by jsem požádal o administrátorská práva na Jailbreak serverech.

Nick ve hře: tnXe
Nick na fóru: tnXe
Profil na fóru: profil
Věk: 18
Steam nick: tnXe
Steam ID: STEAM_0:0:61980195
Hlstats: Hlstats
Nějaké bany: Pár banů jsem měl, většinou za FK a jeden za MFK. Nikdy to však nebylo úmyslné, vždy šlo o nedorozumění.
Něco o sobě: Tak jmenuji se Pepa, právě jsem maturitní ročník na gymnáziu, ve volném čase se věnuji hlavně programování a své přítelkyni. Po maturitě se chystám do Prahy na ČVUT, kde už hodlám zůstat.
Proč bych chtěl adminovat: Adminovat bych chtěl, neboť jsem si to chtěl vždy vyzkoušet, vím že by mě to bavilo a bylo by mi ctí adminovat na tomto portálu, a zároveň mu pomáhat udržovat dobrou pověst udržováním pořádku na serveru.

Děkuji za čas věnovaný této žádosti a budu se těšit na vaši odpověď.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

[Zamietnuté] Žádost o práva | tnXe | Jailbreak

od Rumcajz » 05 pro 2016, 20:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva | tnXe | Jailbreak

Příspěvekod Habs » 06 pro 2016, 22:41 VIP

Z vedomostí a skúsenosti viem, že sa na post admina nehodiš.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] Žádost o práva | tnXe | Jailbreak

Příspěvekod tnXe » 07 pro 2016, 13:53

Byl bych velice rád, kdyby mi sem byly vypsány důvody zamítnutí. Napsat " nehodíš se na post admina" mi nepřijde jako adekvátní odůvodnění zamítnutí. Z toho co jsi tu napsal si nemohu absolutně nic vzít, nevím co mám změnit po případě zlepšit.

Ale pojďme trochu od začátku:
Nejdříve, když jsem začínal, tak jsem jen tak nahlašoval hráče. Poté jsem si řekl, že bych mohl jít do akademie, mohl jsem si požádat o práva rovnou, neboť jsem splňoval všechny podmínky, ale šel jsem do akademie. Následovně jsem si požádal o práva, protože jsem se už cítil být připraven a zrušili mě v akademii, neboť jsem nevěděl, že když ji dělám dobrovolně, tak že si nemohu požádat dřív. Budiž no teda, bylo mi poté řečeno, že si mám už tu akademii teda udělat, když jsem ji začal, tak jsem poslechl a udělal jsem si akademii, jak mi Jayox napsal. Vybudoval jsem si autoritu na serveru, mnoho hráčů mi řeklo ať si udělám admina a potom všem, co udělám ještě akademii a napíšu si žádost o práva, tak přijde pan Habs a napíše mi toto:"viem, že sa na post admina nehodiš. " To jste mi to mohli napsat teda už před těma X měsícema. Ode mě vše, cítím velké zklamání, čekal jsem profesionálnější přístup od GS HLSA, třeba alespoň to, že mi napíše lepší důvod.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod JayoX » 07 pro 2016, 15:09 VIP

Upřímně, mi přijde, že strašně chceš práva, aby jsi měl na serveru moc. Zatím na mě nepůsobíš dojmem, abych se nebál ti ty práva svěřit.

tnXe píše:To jste mi to mohli napsat teda už před těma X měsícema.

Tato věta mě v tom jen utvrzuje. Cítíš, že jsi to dělal zbytečně a že kdyby jsi to věděl předtím, ani by ses nesnažil. Jde ti jen o svůj vlastní prospěch, nevypadá to, že by ti šlo o nějakou pomoc portálu.

S Habsem souhlasím, alespoň prozatím. Zkus dokázat opak.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 pro 2016, 15:12

tnXe píše:To jste mi to mohli napsat teda už před těma X měsícema

Někdo ti slíbil, že dostaneš práva? Sám píšeš, že do akademie ses přihlásil dobrovolně. Nikde však není psáno, že po jejím dokončení, hráči budou automaticky nahozeny práva.
Jsou tady lidé, kteří ji udělali 4x a teprve poté, se zavřenými všemi otvory, byli přijati na zkoušku.

Nikdo tě nenutil akademii absolvovat. Nikdo ti neslíbil, že budeš admin. Co říkají hráči ve hře, to je jejich věc.
Nechápu tedy, proč se cítíš ukřivděně. Asi tě zamítl správně.

S Habsem jsem to probral a rozepíše ti to tady, protože ten důvod nestačí ani mi.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Habs » 07 pro 2016, 15:19 VIP

Je úctyhodné, že vstup a celý prechod akadémiou vyšiel z tvojej iniciatívy, ale nikde nie je napísané, že každý hráč na tvojom mieste (rozumej akademik +) dostane práva. Je to pekný štart, to áno. Ale ak si robil akadémiu len z toho titulu, že po jej absolvovaní dostaneš práva, už sa niekde stala chyba.

Na základe niekoľkých skúsenosti s tebou a po dohode s ostatnými ostatnými hlsa som došiel k záveru, že ešte potrebuješ čas. Hráči, ktorým ide len o práva nerobia dobrý dojem a mám za to, že do tejto kategórie spadas aj ty, čo v konečnom dôsledku umocnilo tvoje vyjadrenie. Snaž sa, pokračuj v nahlasovani hráčov, ukáž, že sa mýlim a časom to skús znovu.

Ak máš ďalšie otázky, napíš mi pm.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů