• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva/Zombie sekcia
Zdravím,
Tak to zkouším znovu,doufám,že by to teď mohlo vyjít.
Nick ve hře: FistAlpha*Wineer
Nick na webu: Gregorship
Můj věk: 17let(27.02.2003)
Steam nick: https://steamcommunity.com/id/FistAlpha ... /edit/info
STEAM_ID: STEAM_0:0:210499970
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=39870
Nějaké bany nebo prohřešky: Hraju portal gamesites už dlouho,už od roku 2015 pokud se nemýlim,ze začátku jako malý jsem měl non steam učet,pak o trošku později jsem přešel na steam,ale furt jsem neměl tolik zkušeností,sil,vědomostí a boužel ty roky,měsíce na víc...Jo,prostě upřímně,jako malý jsem tady měl bany,nechápal jsem to a viděl jsem v tom jenom další střílečku...Postupem času zjišťuju,že to není obyčejná,někdy strategická,vědomostní,týmová,společenská spoluprace....Chodil jsem na různé servery,pamatuju si ještě spousta serveru,které se zrušli,taky toho není málo... Většinou spam/FK/2xdemence/kicky/přehozi,mik... Ale to jsou všechny bany dříve.... Dříve jsem i lhal a všechno měl v píči... Viděl jsem v tom jenom admina a něco navíc,ale teď v tom nevidím jenom admina a mít nějakou moc,ale být napomocný,pomáhat a udržovat společenskou,hratelnou,klidnou,férovou,týmovou spoluprací...
Něco o sobě: Jak říkám,hraju GS a předtím i jiný portál,nebudu zmiňovat jaký,ale do teď furt beží a možná asi všichni budete vědět,prostě kotel
... Prostě se dá říct,že jsem hrál GS od základní školy a to nejspíše,i když jsem byl v prvním stupni,začínal non-steam a pak steam...Jo jako malý jsem neměl rozum,šel jsem k CT,dělal kraviny,neposlouchal,dělal jsem si srandu a měl na haku,moc se neřídil podle pravidel... Na zombie sekcie,jsem nikdy v životě neměl ban,na žádném portále... Jenom v sekcie Jailbreak... Prostě už mam docela dlouho ukončenou povinnou školní základní vzdělaní,samozřejmě,studuju dále,nebo pokračuju ve studiu a chodím na veřejnosprávní činnost(policie)... Chodím do posilovny,cvičím na sobě,učím se na školu,dělám si povinnosti a chodím si přivydělávat,jako dohoda o provedené praci do 10000kč...Bydlím s rodičem(zatím) a miluju sporty,takže běhám,dělám fyzicko i psychické testy na tělo... Jsem bezúhonný,jsem flexibilní... Samozřejmě už nesedím u počítače jako dříve několik hodin... Většinou někdy rano jsem tady,odpoledne večer,nebo klidně i o půlnoci,prostě podle času a nalády jdu hrát,buď zombie sekci,nebo Jailbrek sekci... Miluju saunu,různé opalovaníčka,wellness,různé diskotéky,kalby,pařby,nedělá mi problém se seznamovat s cizíma lidma,ale věřit někomu uplně je težký,už moc nevěřím lidem,ale spíše,ty které neznám,nebo ublížili,nebo které pravě moc neznám...Ale i o člověku,u kterého si myslíme,že by nikdy neublížil,najednou po 5letech,ublíží,nikdy nevíš co komu přeskočí v hlavě...Miluju i holčičí kolektiv,zbožňuju holky,to jejich tělo a přítomnost je k nezaplacení
... Miluju jídlo a občas to valeníčko doma
... Občas si zakouřím cigeretu(iqos,nebo řezaný tabák),občas zachlastáme,kdo si nedá občas něco tvrdého,nebo kdo neudělá nějakou pitomost,nemyslím hraní dětských her jako dříve,když nám bylo 10-11let,zvonkohra,praskaní petard atd... Miluju svůj život,ale prožil jsem si své a to by bylo na 2A4,možná ví,moje dětství a co mam všechno rád a tak,ale pokuď by to někoho orpavdu zajímalo stačí říct,půjdeme na teamspeak,nebo až napíše na steam a není problem,jako něco je tajný,ale někdo se chce zeptat,poradit,aby se mu to nestalo to samý jako mě,nebo třeba jsme to měli stejný,kdo ví...Ale občas jsem dělal takové věci,někdy jsem si sáhl na životní minimum,někdy jsem byl v nouzi a měl jsem kousek od toho abych se zvedl a jel dál,sahl jsem si na pokraj sil...řezal jsem se a někdy přemýšlel,zda bude lepší,že se svět obejde bezemně... Teďka jak jsem dospělejší a rozumnější,tak to vidím jinak...Život není jednoduchý a hlavně lidi si musí uvědomit,že není to nějaká iluze,nějaký sen,život není virtuarní svět...Život je boj,kdo nebojuje,nikdy nevyhraje...Když něco chceš tak si zatím musíš jít,říkej si to mu jak chceš,ale je to realita,všechno nikomu nespadne do klína,musí se něco pro každou věcu dělat,milionář se většinou nikdy nestane milionářem jen tak,musí být chytrý,musí mít nápad,smysl,chuť,temperament,ne každý milionář,získal peníze od rodiču,každý to někdě vzal... Prostě život není gramofon,nebo hra...Prostě může jít o život,nebo vlastně je to gramofon,když se nadtím zamyslím,rano vstaneme,snídaně,vyčistit zuby,ukoly,uklidíme si pokoj atd,počítač,venek,holky,sport,v poctatě každý den co je se opakuje,nic se nemusí měnit,prostě rano se vzbudíme a večer spát a takhle je to celoživotně... Chodil jste na zaklaní školu od mala,pak znova chodíte na střední,nebo vyuční list,pak vysoká,nebo gympl,nebo další tituli a BOZP,různé kurzy,naučit se na nějaký nástroj hudební,prostě celý život se budeme něčemu učit a získavat vědomosti a zkušenosti... V dospělosti život bude s největší pravděpodobností stejný,chodit každý den do prace,každý měsíc výplata,rano snídaně,pak večeře,atd,hygiena rano,večer,spánek,pak zase práce,pak každý měsíc platit zdravotní a socialní,starat se o děti třeba,platit najem,nebo hypoteku,prostě život,není jako továrna na splněních přání,taky bych si přál se stát milionářem,být zavodou a teprve kdybych byl milionářem,žena a já bysme nechodili do práce,žili luxusně a teprve bysme žili jako v raji a každý den jinak,už by se to neopakovalo z velké části ta rituna(práce,najem a být na stejném místě),prachatý mají místo furt někde jinde,mohou mít všechno a tolik kund třeba doma,jo z velké žásti holky vycejtí peníze,nebo poznáto a holky normalně to vycejtí a v nějakém okruhu jsou za tím chlapem uplně přilepený na centimetr,takže ten paradox co byl předtím byl,i prostě prachatí lídé si klidně štěstí a lásku koupí,prostě kdo má peníze má už všechno,protože z 90%,je všechno o penězích,proč tady evip/vip stojí peníze,protože asi fakaheda,jim ty servery co má gamesites na pronájem asi nedává zadarmo,prostě ty náklady jsou šílené,i když jsou množstevní slevy... Prostě život je svině,prostě každý z nás je jednou nohou v kriminale,ráno se můžete sotva probudit a zasahová jednotka vám vykopne dveře a tím pro vás život už skončil,nebo někdo vás může zabít ve spánku,nebo vaše přítelkyně/manželka,nebo obráceně,vám mohou být nevěrný,nebo můžete mít exekuci na krku,nebo uděláte tresný čin a je to špatný,i když jsme demokratický stát,tak stejnak už to není asi jako dříve... Takže se omlouvám,pak jsem chytil nějak niť,slinu a musel jsem to dopsat,takže jak pak koukáte,jsem rozumný,cílevedomný,řečník,mam své plány mam své cíle...
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?
Jednoduchá odpoveď,znám dobře velice cs.1.6,hraju ji dlouho,hrál jsem jiný portály,pak spousta takových začínajících,měl jsem chvilku dříve i svůj portál,ale prostě neměl jsem na to finanční prostředky,tak jsem to musel zrušit,prostě je to opravdu drahý ty naklady na ty servery,písničkový bot se platí,servery,za kazdýho hráče přidanýho na maximalku se platí,platí se měsíčně/1-12měsícu jde vybrat taxa myslím,v ramci měsícu,byl jsem i v minulosti adminem na jiných portálech,ale nějaký už nejsou,pravě kvůli financím.... Určitě i web něco stojí(zabezpečená stranka certifikovaná certifikátem s předponou https),hlavně nechci být adminem na jailbreku,určitě v budoucnu možná,ale nejdříve bych si to chtěl osahat,někdě kde se nebanuje a neřeší problémy každých 15min,třeba než na jailbreku,kde jedou cheaty,FK,MFK,nadávky,vydávaní se za admina,kazenie hry atd...Což na zombie,je ten chat,pak si všímam neplnění povinností,cheaty,prostě je toho míň chápete... S amx modem umím,příkazy konzole a tak,kdybych nevěděl doučím co potřebuju a byla by to zkouška,zda to zvládnu být adminem vašeho řádu a budu pomáhat s chodem portálu,být oporou a pomáhat v rámci možností ostatním hráčum starat se o plynulí provoz portálu,aby byl čistý,férový a týmový jako je pořád... Navíc jsem měl pauzu od cs.1.6,nebo global offensive,prsotě celkově od steamu a hraní her jsem si dal pauzu,kvůli školě,učení a měl jsem prací na letních prázdninách a neměl jsem pc,takže chybělo mi to,ale dalo se to přežít,takže moc jsem nenahlašoval,když něco vidím co je špatně tak točím,nedělam to tak,že připojí se a budu hned nahrávat záznam,chci si zahrat i normalně a nedělat ze sebe hlídače,pak to nebaví i ostatní a provokojí,navíc já to hraju tenhle portal,abych se zabavil,že mě to baví,servery a mody jsou k nezaplacení,prostě užasný,navíc musím podotknout,že hraju a jsem na vašem portálu...Jsem docela velkým i vaším sponzorem,mam u vás na hodně serverech evipko,měl jsem i víc,ale nějaký servery se zrušili a asi na jednom serveru co jsem měl evipko se zrušilo a nemužu dohledat kod a email,takkže jsem takový velký fanda a podporuju to co má smysl a co mě baví...Baví me sport a miluju tak taky do toho musím něco vrazit,jako buď čas,nebo třeba enegrii,nebo svoje peníze na nakup věcí,oblečení,nebo nějakého povolení
Hlavně se budu znažit pomahat ostatním s nějakými dotazy,protože studuju extremně informační technologii,takže kdyby nějaka porucha pc,tak se pokusím poradit,nebo jiný problem,jak technický,nebo jiný dotaz... Ale vždicky jsem chtěl pomoc,nebo tak,někam odpovědět,ale když vidím,jak ostaní napíšou pod nějaký příspěvěk něco,tak admin napíše"nebudu strkat nos kam nepatří,nebo nebudu se vyjadřovat k nečemu atd,tak jsem to radši nedělal,než z velké chuti pomoci,abych neudělal ještě větší průser než je...
Doufám,že to pro Vás nebylo únavné.
a doufám, že bych Vám byl v budoucnu nápomocen.
Děkuju vám mnohokrát za věnování svého času,až je to kladná/negativní odpověď!!!
Tak to zkouším znovu,doufám,že by to teď mohlo vyjít.
Nick ve hře: FistAlpha*Wineer
Nick na webu: Gregorship
Můj věk: 17let(27.02.2003)
Steam nick: https://steamcommunity.com/id/FistAlpha ... /edit/info
STEAM_ID: STEAM_0:0:210499970
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=39870
Nějaké bany nebo prohřešky: Hraju portal gamesites už dlouho,už od roku 2015 pokud se nemýlim,ze začátku jako malý jsem měl non steam učet,pak o trošku později jsem přešel na steam,ale furt jsem neměl tolik zkušeností,sil,vědomostí a boužel ty roky,měsíce na víc...Jo,prostě upřímně,jako malý jsem tady měl bany,nechápal jsem to a viděl jsem v tom jenom další střílečku...Postupem času zjišťuju,že to není obyčejná,někdy strategická,vědomostní,týmová,společenská spoluprace....Chodil jsem na různé servery,pamatuju si ještě spousta serveru,které se zrušli,taky toho není málo... Většinou spam/FK/2xdemence/kicky/přehozi,mik... Ale to jsou všechny bany dříve.... Dříve jsem i lhal a všechno měl v píči... Viděl jsem v tom jenom admina a něco navíc,ale teď v tom nevidím jenom admina a mít nějakou moc,ale být napomocný,pomáhat a udržovat společenskou,hratelnou,klidnou,férovou,týmovou spoluprací...
Něco o sobě: Jak říkám,hraju GS a předtím i jiný portál,nebudu zmiňovat jaký,ale do teď furt beží a možná asi všichni budete vědět,prostě kotel

Proč by jsem chtěl na GS adminovat?
Jednoduchá odpoveď,znám dobře velice cs.1.6,hraju ji dlouho,hrál jsem jiný portály,pak spousta takových začínajících,měl jsem chvilku dříve i svůj portál,ale prostě neměl jsem na to finanční prostředky,tak jsem to musel zrušit,prostě je to opravdu drahý ty naklady na ty servery,písničkový bot se platí,servery,za kazdýho hráče přidanýho na maximalku se platí,platí se měsíčně/1-12měsícu jde vybrat taxa myslím,v ramci měsícu,byl jsem i v minulosti adminem na jiných portálech,ale nějaký už nejsou,pravě kvůli financím.... Určitě i web něco stojí(zabezpečená stranka certifikovaná certifikátem s předponou https),hlavně nechci být adminem na jailbreku,určitě v budoucnu možná,ale nejdříve bych si to chtěl osahat,někdě kde se nebanuje a neřeší problémy každých 15min,třeba než na jailbreku,kde jedou cheaty,FK,MFK,nadávky,vydávaní se za admina,kazenie hry atd...Což na zombie,je ten chat,pak si všímam neplnění povinností,cheaty,prostě je toho míň chápete... S amx modem umím,příkazy konzole a tak,kdybych nevěděl doučím co potřebuju a byla by to zkouška,zda to zvládnu být adminem vašeho řádu a budu pomáhat s chodem portálu,být oporou a pomáhat v rámci možností ostatním hráčum starat se o plynulí provoz portálu,aby byl čistý,férový a týmový jako je pořád... Navíc jsem měl pauzu od cs.1.6,nebo global offensive,prsotě celkově od steamu a hraní her jsem si dal pauzu,kvůli školě,učení a měl jsem prací na letních prázdninách a neměl jsem pc,takže chybělo mi to,ale dalo se to přežít,takže moc jsem nenahlašoval,když něco vidím co je špatně tak točím,nedělam to tak,že připojí se a budu hned nahrávat záznam,chci si zahrat i normalně a nedělat ze sebe hlídače,pak to nebaví i ostatní a provokojí,navíc já to hraju tenhle portal,abych se zabavil,že mě to baví,servery a mody jsou k nezaplacení,prostě užasný,navíc musím podotknout,že hraju a jsem na vašem portálu...Jsem docela velkým i vaším sponzorem,mam u vás na hodně serverech evipko,měl jsem i víc,ale nějaký servery se zrušili a asi na jednom serveru co jsem měl evipko se zrušilo a nemužu dohledat kod a email,takkže jsem takový velký fanda a podporuju to co má smysl a co mě baví...Baví me sport a miluju tak taky do toho musím něco vrazit,jako buď čas,nebo třeba enegrii,nebo svoje peníze na nakup věcí,oblečení,nebo nějakého povolení

Doufám,že to pro Vás nebylo únavné.
a doufám, že bych Vám byl v budoucnu nápomocen.
Děkuju vám mnohokrát za věnování svého času,až je to kladná/negativní odpověď!!!
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
JailBreak #7 mini→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Gregorship - Kazatelův učeň
[Z]Žádost o práva/Zombie sekcia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva/Zombie sekcia
Na JB to pokaždé nevyšlo, tak zkusíme jinde, že? Tak nějak se ztotožnuji s Maxipsem - post779288.html?hilit=Podvod#p779288
Můžeš to zkusit v akademii...
Zamítnuto.
Můžeš to zkusit v akademii...
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o práva/Zombie sekcia
Tři roky starý a jsem jiný a rozumnější,takže jestli dostanu třeba vězení a Sednu si do altakrazu na tvrdo... Třeba 5let za znásilnění,to znamená,že jsem recidivista a budu to dělat pořád, předtim jsem byl dětsko... Teď mám jiný život a žiju jinak a mám se jinak... Prostě si nebudu kvůli tomu dělat jiný profil na fórum... Prostě jo jsou tam v minulosti moje chyby,ale jestli máš problém,pojď na Steam,nebo ts3 a vyříkáme si to... Jsi vážně tak zakomplexovaný na mě,nebo se mi to zdá? Pokuď máš problém semnou pojď na ts... Jo pokuď si to nepřijal žádost,beru... Ale jsou to starý záležitostí,jsem jiný a změnil jsem se,takže vůbec mě nenapadlo,že vytahuješ hodně starý věci... Že by šance,pokec nic,prostě mám minulost,nejde to spravit,tak jsi v piči 

[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Trošku slušněji by to mohlo jít, hm?
Zakomplexovaný? Z čeho tak usuzuješ? Jo, projel jsem si Tvou historii a stačilo. Napsal jsem Ti, že to můžeš zkusit v akademii. Místo toho, aby sis dal přihlášku, tak tady ještě brbláš.

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Přečti si to, udělalo se ti aspoň dobře,že si mě omezil na webu,něco jako ban?
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Já Tě nijak, co se týče webu neomezil
Jde vidět, že jsi moc nezmoudřel 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Fakt,možná je dobře,že jsi dal zamítnout,protože teďka nejde o inteligenci a zmoudřel o tom není řeč,jsem nasraný a to je rozdíl... Udělal jsem chybu,že jsem teďka v nejbližší době zaplatil za další výhody... Už na to kašlu a asi půjdu hledat nikde jinde místo... Tady mě nikdo očividně nechce... Nepřijdeš mi jako dospělý,chci s tebou mluvit a vyříkat si to a ty se schováváš za svůj post,že jsi HLSA... Počkej,zjistím si o tebe něco co si dělal jako dítě a budu ti to taky každý den podsouvat pod nos jo???! Vytahuješ kokotiny několik let starý a to mě ponižuje,znepokojuje,štve a beru to jako urážku... Až vytáhneš něco nového tak se pokloním a řeknu máš pravdu,ale jsem jiný a rozumově jinde...
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
žádost o práva/Zombie sekcia
Tobě asi nic neříká zažít od znova? Je to navíc normální,jako dítě nemáš rozum děláš blbosti,za rok 18 mi je a řešíš to co jsem dělal jako dítě,mi nepřijde moc fresh...
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Ok ok, přesně se vše ukázalo 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1