[Duplicita]Žádost o přijetí na akademii/Hextr

Příspěvekod Hextr » 20 dub 2019, 19:46

Nick na serveru: Hextr
SID: STEAM_0:0:54724126
Věk: 16 let
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=21179
Prohřešky,Bany: Ban na 1h myslím k CT za nadržování, omylem jsem si toho nevšiml. Cs 1.6 kdysi dávno za neznalost pravidel MFK myslím.Nadávání
Něco o mě: Jmenuji se Lukáš, je mi 16 let a bydlím v Postřelmově v Olomouckém kraji. Mám rodiný dům ,kde bydlím s rodiči.Chodím ještě do základky do 9.A ale za nedlouho budu přestupovat do prumky na obor IT.
Proč právě já?: Myslím že jsem schopný člověk jasně chyba se stane ale poučím se z ní a už ji nedělám, lidem na serveru ale i mimo něj se snažím pomáhat a právě na JB jsem si udělal pár přátel, neslyšel jsem že by se mnou měl někdo nějaký problém.
Žádal jsem i o admina ale byl mi zamítnut z důvodu nadávání na serveru a proto bych cchtěl požádat o příjetí na akademii abych zvýšil své šance na admina
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno 1005 h celkem vím co a jak ,ale zas ne uplně všechno.
Hextr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Duplicita]Žádost o přijetí na akademii/Hextr

od Rumcajz » 20 dub 2019, 19:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o přijetí na akademii/Hextr

Příspěvekod AwpOnly » 20 dub 2019, 22:48 VIP

Chtěl bych řešit Přihlášky ale nemůžu
AwpOnly
Spamer
Spamer

Re: [Duplicita]Žádost o přijetí na akademii/Hextr

Příspěvekod SnowTastesGreat » 22 dub 2019, 23:25

SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Re: Žádost o přijetí na akademii/Hextr

Příspěvekod AwpOnly » 22 dub 2019, 23:33 VIP

Sawo píše:Chtěl bych řešit Přihlášky ale nemůžu

Ne, nechci mucq.

e SnowTastesGreat: Pořád píšeš na místa kde nikdo tvoji odpověď nehledá. Vysvětleno ti to bylo už 2x za dobu co jsi v akademii byl a pokud to pořád nechápeš nebo máš jiný problém, pojď mi to říct na TSko. Nechci, ať se tu znova vyjadřuješ mimo tvou vlastní žádost na nábor, pokud ji budeš znova posílat. Jakákoliv tvá jiná reakce na přihlášky ostatních nebo kterýkoliv jiný článek v téhle sekci je vítána v soukromých zprávách mi nebo Wurstovi (pokud toho hráče znáš nebo tak). Pošli sem něco znova a zažádám ať ti odeberou možnost se na webu vyjadřovat úplně.
AwpOnly
Spamer
Spamer

Zpět na Přihlášky