• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o roli admina / JB
Nick na serveru: N1GHT$AW
SID: https://steamcommunity.com/id/smetanovoodpovedi/
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Něco o mně: Jmenuji se Cartman ale ve hře counter strike jsem pojmenovaný pod přezdívkou N1GHT$AW.
Ban jsem dostal mám pocit dvakrát ale byly to fakt maličkosti a to jsem se dříve ještě učil. Pokud se ptáte proč bych chtěl být admin tak je to z toho důvodu že se
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahraných skoro 400 hodin.. Pokud se ptáte na můj skill tak střílet umím a vždy rád kooperuji s mými spoluhráči. Hrál jsem na dalších účtech ale už si nepamatuji heslo ani jméno jelikož jsem je vytvářel když jsem měl cooldowny.
SID: https://steamcommunity.com/id/smetanovoodpovedi/
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Něco o mně: Jmenuji se Cartman ale ve hře counter strike jsem pojmenovaný pod přezdívkou N1GHT$AW.
Ban jsem dostal mám pocit dvakrát ale byly to fakt maličkosti a to jsem se dříve ještě učil. Pokud se ptáte proč bych chtěl být admin tak je to z toho důvodu že se
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahraných skoro 400 hodin.. Pokud se ptáte na můj skill tak střílet umím a vždy rád kooperuji s mými spoluhráči. Hrál jsem na dalších účtech ale už si nepamatuji heslo ani jméno jelikož jsem je vytvářel když jsem měl cooldowny.
- PanKapitan
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o roli admina / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o roli admina / JB
Ahoj,
nejen, že nesplňuješ podmínky, ale chybí ti půlka vzoru žádosti.
Podle mě netušíš, jak to tu vlastně vůbec funguje. Zkus se tady pořádně zorientovat a splň podmínky.
Za 2 měsíce si můžeš zkusit požádat znovu.
Zamítnuto
nejen, že nesplňuješ podmínky, ale chybí ti půlka vzoru žádosti.
Podle mě netušíš, jak to tu vlastně vůbec funguje. Zkus se tady pořádně zorientovat a splň podmínky.
Za 2 měsíce si můžeš zkusit požádat znovu.
Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1