• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žádost o skyblock admina.
1) Nick na serveru: Wayet_CZ
2) Věk: 14
3) Originální MC: Ano mám originální minecraft.
4) Splněná akademie: Mám splněnou akademii
5) Aktivované VIP: Mám aktivované EVIP na serveru Skyblock
6) Denní aktivita: 1-3 hodiny
7) Přestupky na Gamesites: Žádné
8) Přestupky mimo Gamesites: Minimální
9) Něco o sobě: Jmenuji se Šimon hraji rád basketball.Rád se dívám na NBA které včera skončilo (cleveland ! ) . Rád také hraji počítačové hry jako mincraft,NBA nebo CS:GO.
10) Proč právě ty: Denně chodím na server který je plný cheaterů nebo lidí co nějak porušují pravidla.Rád chodím na server a rádím lidem co potřebují pomoct.Chci si stát adminem protože nikdo z adminů na skyblock nechodí nebo tam chodí večer ale na skyblocku večer nikdo není a tak nemohou poradit ostatním hráčům to co chtějí nebo zabanovat cheatery kteří jsou právě na serveru.
2) Věk: 14
3) Originální MC: Ano mám originální minecraft.
4) Splněná akademie: Mám splněnou akademii
5) Aktivované VIP: Mám aktivované EVIP na serveru Skyblock
6) Denní aktivita: 1-3 hodiny
7) Přestupky na Gamesites: Žádné
8) Přestupky mimo Gamesites: Minimální
9) Něco o sobě: Jmenuji se Šimon hraji rád basketball.Rád se dívám na NBA které včera skončilo (cleveland ! ) . Rád také hraji počítačové hry jako mincraft,NBA nebo CS:GO.
10) Proč právě ty: Denně chodím na server který je plný cheaterů nebo lidí co nějak porušují pravidla.Rád chodím na server a rádím lidem co potřebují pomoct.Chci si stát adminem protože nikdo z adminů na skyblock nechodí nebo tam chodí večer ale na skyblocku večer nikdo není a tak nemohou poradit ostatním hráčům to co chtějí nebo zabanovat cheatery kteří jsou právě na serveru.
„Jestliže neumíš, naučíme, jestliže nemůžeš, pomůžeme ti, jestliže nechceš, nepotřebujeme tě.“
-
Wayet - Pokročilý
[Přijat]Žádost o skyblock admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1