• Stránka 1 z 1
Žádost o unaban
Trest od admina: gerald
Byl udelen hraci: Muffinek
S hernim ID: Valve_0:0:1291857613
Na serveru Gamesites.czˇ Jailbreak 4
S duvodem: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
Délka banu: 24 hodin
Hráč: Muffinek
Admin: gerald
Server: Jailbreak 4
Dobrý den!
Žádám o unban, protože si myslím, že je až moc přísný. Byl jsem dnes asi na třech mapách CT a pokaždé jsem bral Simona jenom já, protože jsem měl neschopné spoluhráče. A moc rád by jsem si dnes chtěl ještě zahrát za CT a dávat zábavné atrakce vězňům, protože dnes nemám co dělat. Svou chybu přiznávám- Spletl jsem se asi 2x v jednom kole ... Ale to se snad může stát každému a podle mého názoru je trošku přehnané hned kvůli tomuto dávat ban k CT na 24 hodin. Tak bych vás chtěl požádat o unban. Děkuji za pochopení a trpělivost při čtení tohoto "článku". Muffinek
Byl udelen hraci: Muffinek
S hernim ID: Valve_0:0:1291857613
Na serveru Gamesites.czˇ Jailbreak 4
S duvodem: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
Délka banu: 24 hodin
Hráč: Muffinek
Admin: gerald
Server: Jailbreak 4
Dobrý den!
Žádám o unban, protože si myslím, že je až moc přísný. Byl jsem dnes asi na třech mapách CT a pokaždé jsem bral Simona jenom já, protože jsem měl neschopné spoluhráče. A moc rád by jsem si dnes chtěl ještě zahrát za CT a dávat zábavné atrakce vězňům, protože dnes nemám co dělat. Svou chybu přiznávám- Spletl jsem se asi 2x v jednom kole ... Ale to se snad může stát každému a podle mého názoru je trošku přehnané hned kvůli tomuto dávat ban k CT na 24 hodin. Tak bych vás chtěl požádat o unban. Děkuji za pochopení a trpělivost při čtení tohoto "článku". Muffinek
-
Muffinekcz10 - Kolemjdoucí
Žádost o unaban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unaban
Neviem sa chovať, preto tu nebudem nič radšej písať !
- Erfas
- Kolemjdoucí
Tvou omluvu beru a dávám ti unban. Příště však více sleduj hru a akceptuj pravidla. Stane se že někomu něco uteče, ale pokud je toho více, chvíli po sobě, a jde o základní věci, raději by k CT chodit neměl..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Tvou omluvu beru a dávám ti unban. Příště však více sleduj hru a akceptuj pravidla. Stane se že někomu něco uteče, ale pokud je toho více, chvíli po sobě, a jde o základní věci, raději by k CT chodit neměl..
Vážně moc děkuji! Už si dám mnohem větší pozor. Moc děkuji!
-
Muffinekcz10 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1