• Stránka 1 z 1
Žádost o unban/ bladEE / smoker
Nickname ^bladEE
SteamID STEAM_0:0:75139268
SteamCommunity ID 76561198110544264
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod [DC]Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 17.01.2015 - 16:24:20
Délka banu 2 Hodin (120 Minut)
Vyprší dne 17.01.2015 - 18:24:20 (1 Hodina 30 Minut zbývá)
Zabanovaný od SUPERMAN
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #5 (jail_brazilian_v2)
Dostal som BAN ja a hráč Smoker za to keď simon dal zákazy(Smoker) po skončení hromadného VD a chceli sme urychliť, tak dal poslednú reakciu na stoupnout si! a všetci skočili a zabili sme ich...
Som VIP hráč.
SteamID STEAM_0:0:75139268
SteamCommunity ID 76561198110544264
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod [DC]Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 17.01.2015 - 16:24:20
Délka banu 2 Hodin (120 Minut)
Vyprší dne 17.01.2015 - 18:24:20 (1 Hodina 30 Minut zbývá)
Zabanovaný od SUPERMAN
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #5 (jail_brazilian_v2)
Dostal som BAN ja a hráč Smoker za to keď simon dal zákazy(Smoker) po skončení hromadného VD a chceli sme urychliť, tak dal poslednú reakciu na stoupnout si! a všetci skočili a zabili sme ich...
Som VIP hráč.
- bladEEEEE
- Amatér
Žádost o unban/ bladEE / smoker
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban/ bladEE / smoker
Ahoj, tak ako som ti písal na steame, počul som, že simon poslal vezňov na políčko štart na deadrune a dal zákazy. Potom sa postavil na deadrun a zrazu ste ich vy 2 ( ty a simon Smoker) zabili. Ty si bol teamom ct kicknutí a to, že hráč Smoker sa zo serveru neodpojil som si nevšimol. Každopádne ty tvrdíš, že dal poslednú reakciu na postaviť sa, ale ja som nič také nepočul, poslal ich na políčko dal zákazy a zrazu ste ich po chvíľke vy 2 zabili. Ako som ti už písal ja som ho ani nepočul ani sa mi nezobrazovalo na obrazovke, že niečo hovorí po tom ako dal zákazy.
-
StopFake - Spamer
Jelikož je to i častečně moje stížnost tak se tu do toho taky zapojim.... Je jasne když Bledee zabil v ten monent jako ja sem zabijel je tak bylo jasne ze me slo slyset. Podle mě si měl jenom TECHNICKY PROBLEM NA SVE STRANĚ. Dal si nam ban a čau.... nebavim...nezajima mě.... neřeším.... ale bylo ti jedno ze si nam dal neopravneny ban ... jen abych este doplnil všeci ostatní jak sem dal reakci a pozabijeli sme je psali vysmaté smajliky co znamenalo ze se smali tomu ze se nachytali takze je zjevne ze to slyseli vsichni na serveru az na tebe...
JB5- EVIP hráč
-
SmoKeRnehulim - Kolemjdoucí
Nechápem prečo si to riešil keď si to nevidel, nepočul.. X hráčov sa tam smialo, že skočili aj oni sami. Mohol si sa nás opýtať aspon za čo sme ich zabili a nemusel si dať hneď freeBan...
- bladEEEEE
- Amatér
Zdar,
situaci můžu potvrdit. Smoker byl simon a dal zakazy, po hromadnem VD chtěl urychlit a dal poslední reakci na stoupnout si, kterou bylo jasně slyšet. Všichni skočili, kill byl oprávněný.
Peace
situaci můžu potvrdit. Smoker byl simon a dal zakazy, po hromadnem VD chtěl urychlit a dal poslední reakci na stoupnout si, kterou bylo jasně slyšet. Všichni skočili, kill byl oprávněný.
Peace
-
Akken - Amatér
Banujicim adminem je cela situace popsana na muj vkus dosti zvlastne. Mne kdyz pripada neco zvlastni, tak se radeji zeptam. Zeptal se tedy admin zabanovaneho hrace vubec na to, proc dane TT zabil predtim, nez mu ban udelil? Pokusil se situaci nejak objasnit?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Admin sa na nič nepýtal, iba 2 kola potom čo sa to stalo sme dostali len tak ban...
- bladEEEEE
- Amatér
Maxipes píše:Banujicim adminem je cela situace popsana na muj vkus dosti zvlastne. Mne kdyz pripada neco zvlastni, tak se radeji zeptam. Zeptal se tedy admin zabanovaneho hrace vubec na to, proc dane TT zabil predtim, nez mu ban udelil? Pokusil se situaci nejak objasnit?
Rád by som dodal k môjmu popisu situácie, že som videl skočiť iba 1 T a ako vravím simona som nepočul hovoriť ani sa mi nezobrazovalo na obrazovke,že hovorí.
Čo sa týka toho prečo som sa nespýtal, tak hráča bladee kickli ct hneď ďalšie kolo aj hráča Smoke (vypísalo to do stredu obrazovky). Smoke aj Smoker sú podobné mená takže som si myslel, že už obidvaja niesu na servery, tak bladee dostal ban a po chvíľke hľadania som si všimol,že hráč Smoker je furt na servery,ale aj tak som sa ho nespýtal rovno som mu dal ban.
-
StopFake - Spamer
Admin ktorý nesleduje hru, sa može stať len na gamesites. Tebe nestačia 3 ludia ktorý ti to potvrdia?? Mám ti zavolať dalšich x hráčov, ktorý to videli, počuli... A mimochodom skočili všetci
mohol si mať lag alebo čo.
Čo da týka toho kicknutia tak dosť vela nemenovaných hráčov to zneužíva, keď som v hre tak iba na spam na steame..kickni toho bude sranda.

Čo da týka toho kicknutia tak dosť vela nemenovaných hráčov to zneužíva, keď som v hre tak iba na spam na steame..kickni toho bude sranda.
- bladEEEEE
- Amatér
Tak abychom to uzavreli.
Admin Stopfake v prvnim postu napsal :
zatimco ve svem druhem postu nam sdelil :
S banujicim adminem durazne proberu fakt, ze nam v unban zadosti evidentne lze. Ve hre navic nedava pozor. Dal jsem si tu praci a v hltv jsem inkriminovanou situaci nasel, hraci skocili oba, zatimco admin zde pise, ze skocil jen jeden.
Prestoze ti ban jiz davno vyprsel, udelil jsem ti unban, nebot pokud admin danou situaci nevidi (ci neslysi), nesmi banovat! Ban byl neopravneny.
Lock.
Admin Stopfake v prvnim postu napsal :
StopFake píše:počul som, že simon poslal vezňov na políčko štart na deadrune a dal zákazy
zatimco ve svem druhem postu nam sdelil :
StopFake píše:ako vravím simona som nepočul hovoriť ani sa mi nezobrazovalo na obrazovke,že hovorí.
S banujicim adminem durazne proberu fakt, ze nam v unban zadosti evidentne lze. Ve hre navic nedava pozor. Dal jsem si tu praci a v hltv jsem inkriminovanou situaci nasel, hraci skocili oba, zatimco admin zde pise, ze skocil jen jeden.
Prestoze ti ban jiz davno vyprsel, udelil jsem ti unban, nebot pokud admin danou situaci nevidi (ci neslysi), nesmi banovat! Ban byl neopravneny.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1