• Stránka 1 z 1
Žádost o UNBAN-CHiCKEN
Skopírujte výpis z konzole: You have been banned by this server, check http://www.gamesites.cz/ for more info.
Popíšte čo sa stalo: Tak včera jsem hrál na jailbreaku a dneska se přípojím a ban nevím proč neudělal jsem nic špatného a admini mi říkaly že dostal někdo na moje ID nebo IP nejak jak mi to říkaly už nevím ban a ja jsem dostal ban za obcházení banu
ale nevím jak ja jsem o to vůbec nevedel že někdo má stejnou ID nebo IP a až do te doby co mi to admin řekl tak jsem nevedel že mam ban kvuly nekomu kdo ma stejnou IP nebo ID 1: brat a segŕa jsou v jiné rodine 2: nevidel jsem je už 5 let 3: žiju s babičkou a dedou a oni nevý ani jak se ten počitač zapíná
4: Mamu jsem taky neviděl dlouho asi už 3 roky takže ona to byt nemola a stejne neraje csgo a jaibreak už ani nezná a nevý co to je a sousedi nemají ani nikoho kdo by hrál csgo už nevím co mám dál říct
miluju JB na gamesites a mám tam hodně kamaradů chtěl bych si tam jste nekdy zahrát
Popíšte čo sa stalo: Tak včera jsem hrál na jailbreaku a dneska se přípojím a ban nevím proč neudělal jsem nic špatného a admini mi říkaly že dostal někdo na moje ID nebo IP nejak jak mi to říkaly už nevím ban a ja jsem dostal ban za obcházení banu
ale nevím jak ja jsem o to vůbec nevedel že někdo má stejnou ID nebo IP a až do te doby co mi to admin řekl tak jsem nevedel že mam ban kvuly nekomu kdo ma stejnou IP nebo ID 1: brat a segŕa jsou v jiné rodine 2: nevidel jsem je už 5 let 3: žiju s babičkou a dedou a oni nevý ani jak se ten počitač zapíná

miluju JB na gamesites a mám tam hodně kamaradů chtěl bych si tam jste nekdy zahrát

-
Mart1nCZ - Kolemjdoucí
Žádost o UNBAN-CHiCKEN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o UNBAN-CHiCKEN
Zlá sekcia, dostal si na cs 1.6 či cs:go?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku