• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Žádost o unban | Dust2 Only #2
Opět zdravím,
koukám, že jsem dostal BAN i na Dust2 Only. Ve hře mě někdo nařkl, že mám WH a nějak moc vím, kde jsou protihráči (+ prý nečekuju základní pozičky). Následně mě začal i někdo spectovat a párkrát mi napsal, jak jsem jasnej cheater. Čekal jsem, že se nějakej materiál objeví na fóru, ale nic. Já necheatuji, to Vám mohu říct s čistým svědomím. Když tu ale není žádný podkladový materiál, kde jsou vypíchnuté body, kdy by mělo být jasné, že cheatuji, tak ani nemám možnost, jak se obhájit. Může mi admin, který mi udělil BAN, nějaké materiály dodat? Jak mám dál postupovat? Na GS serverech hraji rád, na některých serverech jsem i zakoupil VIP. A opravdu necheatuji.
Děkuji převelice.
unbindall
Info o banu:
Nickname: unbindall
Herni ID: VALVE_0:0:1629121100
Důvod: Cheaty [MultiHack]
Zabanován dne: 25.07.2019 - 20:25:28
Vyprší dne: Nikdy
Zabanovaný od: Noobeyyy
koukám, že jsem dostal BAN i na Dust2 Only. Ve hře mě někdo nařkl, že mám WH a nějak moc vím, kde jsou protihráči (+ prý nečekuju základní pozičky). Následně mě začal i někdo spectovat a párkrát mi napsal, jak jsem jasnej cheater. Čekal jsem, že se nějakej materiál objeví na fóru, ale nic. Já necheatuji, to Vám mohu říct s čistým svědomím. Když tu ale není žádný podkladový materiál, kde jsou vypíchnuté body, kdy by mělo být jasné, že cheatuji, tak ani nemám možnost, jak se obhájit. Může mi admin, který mi udělil BAN, nějaké materiály dodat? Jak mám dál postupovat? Na GS serverech hraji rád, na některých serverech jsem i zakoupil VIP. A opravdu necheatuji.
Děkuji převelice.
unbindall
Info o banu:
Nickname: unbindall
Herni ID: VALVE_0:0:1629121100
Důvod: Cheaty [MultiHack]
Zabanován dne: 25.07.2019 - 20:25:28
Vyprší dne: Nikdy
Zabanovaný od: Noobeyyy
- unbindall
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Žádost o unban | Dust2 Only #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban | Dust2 Only #2
Zdravím, demá dodám zajtra okolo 5 poobede. Vďaka za pochopenie
.

-
Noobeyyy - Zkušený
Dobře, rozumím.
Prosil bych ale, abyste k tomu připojil časování, co přesně se Vám zdá podezřelé. Samozřejmě je pro mě nemožné obhajovat každé kolo na celé mapě.
Prosil bych ale, abyste k tomu připojil časování, co přesně se Vám zdá podezřelé. Samozřejmě je pro mě nemožné obhajovat každé kolo na celé mapě.
- unbindall
- Kolemjdoucí
Vyjadrujem sa kam nemám
- Sajrajt
- Amatér
Ahoj, tu máš demo.
http://leteckaposta.cz/624305250
73:22 - WH
74:10 - celkom zvláštne si hopkáš
74:54 - to malo byť čo?
75:08 - SH
76:26 - SH
Skúsim ešte pozrieť HLTV.
-
Noobeyyy - Zkušený
Noobeyyy píše:Ahoj, tu máš demo.
"73:22 - WH"
Znáš příkaz /me? Když někam střílíš nebo někam hodíš granát (jako to bylo v tomto případě), stačí potom napsat do chatu /me a ono ti to do chatu odepíše, jestli si někoho hitnul, nebo ne. Proto mám v configu bind x "+say /me" a na public serverech to používám. Takže mi bylo jasný, že tam je (myslím, že granát hitnul jen jednoho a ještě s malým dmg, takže bylo jasný, že je dál od nás - ve chvíli, kdy granát bouchl samozřejmě). Navíc jsme tam byli 3 CT, stříleli, wallbangovali a dělali bordel. Nemyslím si, že by nás jedno samotné T chtělo vyrushovat v takové situaci, proto jsem flash neházel (navíc rád přehazuju zbraně a kdyby si mě spectoval delší dobu, věděl bys, že často odjistím granát a klidně si to zase přehodím zpátky na zbraň).
"74:10 - celkom zvláštne si hopkáš"
Tomu se říká begrip. Zmáčkneš CTRL na strašně malou chvíli a udělá to takovej hrozně malinkej skok. Mám "+duck" nabindovaný na MWHEELDOWN. Hodí se to, když potřebuješ vyskočit rychle na malý objekt (třeba když seskakuješ na Dust2 z A site dolů do CT spawnu, prostě protočíš kolečko myši dolů a pak klikneš na CTRL - rychle tak vylezeš na ten zvýšený okraj a seskočíš).
"74:54 - to malo byť čo?"
Mám divné internetové připojení a každých pár minut se mi přihodí lag (s poskytovatelem jsem to neřešil, nevím, v čem je problém), když mě budeš spectovat déle, všimneš si toho. V tomto případě jsem slyšel kroky a nestihl se kouknout na radar. Asi jsem viděl, jak někdo z těch schodů běží směrem ke mně, tak jsem rychle zamířil a vystřelil. A zrovna jsem měl lag. Nevím, co ti na tom přijde podezřelého. Prostě jsem dostal lag ve vyhrocenější situaci. Ani na hlavu jsem tomu teammatovi nevystřelil. To, že jsem si nevšiml, že jde ke mně můj vlastní teammate a snažil jsem se po něm střílet, to by snad ještě mělo podporovat fakt, že žádné WH nemám, ne?

"75:08 - SH
76:26 - SH"
V obou případech jsem dostal ten vteřinovej lag, o kterým jsem mluvil. O SH se nejedná. Představ si, kdybych tam prostě šel bez lagu. Byl bych tam ve stejnou chvíli. Prostě běžím, lagne se mi to, tak je asi jasný, že mě to posune tam, kde bych byl, kdybych běžel furt rovně. Ano, vypadá to pak, že se zastavím a objevím se o 2 metry vedle, ale SH to není.
- unbindall
- Kolemjdoucí
Demo bude prověřeno v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
Pokud Noobeyyy chceš ještě vyčasovat hltv, tak ho pak dodej.
Pokud Noobeyyy chceš ještě vyčasovat hltv, tak ho pak dodej.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: [V řešení] Žádost o unban | Dust2 Only #2
Děkuji, že se případem zabýváte.
- unbindall
- Kolemjdoucí
Jak dlouho tahle fáze bude trvat? Všichni okolo v případě nutnosti přezkoumání dostávají dočasný unban.
- unbindall
- Kolemjdoucí
Máš dočasný unban, než se demo pořádně prošetří, pak sem někdo hodí konečný verdikt.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Demo nedostatočné. Unban ostáva...
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené] Žádost o unban | Dust2 Only #2
Wow, to jsem ani necekal. Vip na vsechny servery + admin prava mi jako omluva bude stacit. Predem dik. 

- unbindall
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1