Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] Žádost o Unban - Fakeer

Příspěvekod FakeerCZ » 14 bře 2020, 11:00

Názov topicu: Žádost o UnBan - Jailbreak #7
Vaše SID: STEAM_1:0:154578326
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno):https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:154578326&advType=steamid&Submit
Popíšte čo sa stalo: Vůbec netuším, po asi týdnu jsem si říkal, že navštívím zpět borce na JB a napsalo mi to, že mám ban. Tak jsem zkoumal co se děje a údajně obcházím ban, čehož si nejsem vědom. Poprosil bych o zrušení banu nebo aspoň důvod banu, děkuji. ;)
FakeerCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Žádost o Unban - Fakeer

od Rumcajz » 14 bře 2020, 11:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Unban - Fakeer

Příspěvekod ericek111 » 14 bře 2020, 11:09

Niekde sa stala chyba. :(

Máš unban. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosť.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [Vyriešené] Žádost o Unban - Fakeer

Příspěvekod FakeerCZ » 14 bře 2020, 11:12

Nic se nestalo, lidi dělají chyby, to se stává. ;).. Děkuji a přeji hezký den. :)
FakeerCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost