• Stránka 1 z 1
ŽÁDOST O UNBAN ...
1, Ruza54 , Jailbreak simple , JaJO
2. 15
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem JaJ0.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 47 minutes and 10 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *!Ha3X!*Ruza54
[AMXBans] Duvod : ' urazky rodiny/pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 593103024 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Error: server failed to transmit file 'overviews/jail_rehab_b3.txt'
Requesting tempdecal.wad from server
|Caj1k|Ruza54 se pripojil
Couldn't open file overviews/jail_rehab_b3.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/jail_rehab_b3.txt. Using default values for overiew mode.
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej
3. VIP mám
4. Dobrý den
Chci požádat o unban , mám k tomu patřičný důvod .
Hráč která mně nahlásil si na mně jen vylívá zlost a dokumenty které přidal jsou už hodněě dlouho stare ano ja naposled dostal ban za nadávání do rodiny to byl aktuální screen za který sem měl právo dostat ban , ale tento screen už je strašně dlouho starý a hráč si ho šetřil jen na situaci až se stane akademikem a bude dostávat za to bodíky tudíž žádám o unban , to by jsme tu mohli výtahnout obrázky i z muzea ...
Jak říkám ja nedávno dostal ban za nadávky do rodiny a už samozdřejmě vím hlavně po skončení banu vím, že se to nemá dělat a ,že už to dělat nebudu ale nechápu proč mam dostat ban za obrázek , který je starý několik týdnů to ho měl nahlásit hned ne ? to je vše . Vip mám tudíž si myslim , že bych ten unban dostat mohl . Na serveru hraji každý den a posílám vám prachy tak mi aspon za vděčnost dejte unban . Dekuji
žádám o unban ...
2. 15
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem JaJ0.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 47 minutes and 10 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *!Ha3X!*Ruza54
[AMXBans] Duvod : ' urazky rodiny/pp '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 593103024 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Error: server failed to transmit file 'overviews/jail_rehab_b3.txt'
Requesting tempdecal.wad from server
|Caj1k|Ruza54 se pripojil
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej
3. VIP mám
4. Dobrý den
Chci požádat o unban , mám k tomu patřičný důvod .
Hráč která mně nahlásil si na mně jen vylívá zlost a dokumenty které přidal jsou už hodněě dlouho stare ano ja naposled dostal ban za nadávání do rodiny to byl aktuální screen za který sem měl právo dostat ban , ale tento screen už je strašně dlouho starý a hráč si ho šetřil jen na situaci až se stane akademikem a bude dostávat za to bodíky tudíž žádám o unban , to by jsme tu mohli výtahnout obrázky i z muzea ...
Jak říkám ja nedávno dostal ban za nadávky do rodiny a už samozdřejmě vím hlavně po skončení banu vím, že se to nemá dělat a ,že už to dělat nebudu ale nechápu proč mam dostat ban za obrázek , který je starý několik týdnů to ho měl nahlásit hned ne ? to je vše . Vip mám tudíž si myslim , že bych ten unban dostat mohl . Na serveru hraji každý den a posílám vám prachy tak mi aspon za vděčnost dejte unban . Dekuji
žádám o unban ...
-
ruza54 - Drbna
ŽÁDOST O UNBAN ...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ŽÁDOST O UNBAN ...
ha3x-ruza54-jb-simple-nadavky-do-rodiny-t118696.html
Máš si rozmyslet co píšeš.
Máš si rozmyslet co píšeš.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
NO dobře ale ten screen už je stary dost dlouho a už jsem ban za to dostal jednou... mam vip pravo na unban mam ... a ten screen je stary rovnou muzu do muzea a rict on napsal toto ...,, je to 50 let stary , ale unban mu dejte ,,
platim vám dost.. tak si unban zaslouzim ... VIP mam
platim vám dost.. tak si unban zaslouzim ... VIP mam
-
ruza54 - Drbna
Hrac v ten den dostal ban za nadavky do rodiny, cize tento ban je bezpredmetny. Avsak, ban ti ostava, len ti upravim reason a dlzku. Ten tvoj chat je tak nehorazne zaspamovany, ze mi je z toho az zle. Ked budes nadalej takto spamovat na servery, urcite ban dostanes znova.
Lock
Lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1