• Stránka 1 z 1
Žádost o unban
Ahojte chcel by som poprosit o unban admin TheRsM mi dal ban neoprávnene prvi jsem napsal že muj kamoš je falošny a on ho znal zabanoval mne na 10min. ja koukam co delaš dělal si ze mne srandu,pak jsem mu napsal že to neni admin když tohle děla když děla rozdili mezi hrači vyhodil mne ze serveru pripojil sem se a napsal jsem mu že je koko* a on mi dal zase ban ale ja jsem mu tu nadavku jenom vrátil...
Dúvod:Nadávky
Server:Survival Pvp i Pve
Meno na servru:Ciri
Dúvod:Nadávky
Server:Survival Pvp i Pve
Meno na servru:Ciri
- Nemessis
- Kolemjdoucí
Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Několikrát jsem tě za nadávky varoval.. Ban by měl být na dvě hodiny tudiž měl vypršet někdy kolem 2 hodin v noci. Pokud ban přetrváva, dej tady screen banu a nebo opiš co ti ban vypisuje..
-
TheRsM1 - Profesionál
Aha TheRsM mě tam neukazovalo na kolik ten ban je jo a promiň za toho ko... ale tolik věci se včera pokazilo že koho by to nenaštvalo a ješte jeden v chate mi nadaával a ty nic už nevím jmeno .
- Nemessis
- Kolemjdoucí
No tak od 20:00 do 23:00 tam byli neustale jen nadávky a ironické urážky.. Řešil jsem to krátkym banem. Tak se běž podívat na server a pokud ban už nemáš tak není co řešit..
-
TheRsM1 - Profesionál
Berme jako vyresene, na serveru se chovej jako clovek a tyhle situace se nebudou opakovat.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1