• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešené]žádost o unban
Zdravím vedení gamesites
před 5 minutama jsem dostal z nepochopitelných důvodů ban udajně za wh tak se chci zeptat kde pan aemko natočil u mně wh ?
díky za odpoveď
z Konzole :
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: AeMko
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: twixi
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:521400074
[=] Zabanovana IP: 46.13.206.246
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================

před 5 minutama jsem dostal z nepochopitelných důvodů ban udajně za wh tak se chci zeptat kde pan aemko natočil u mně wh ?

z Konzole :
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: AeMko
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: twixi
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:521400074
[=] Zabanovana IP: 46.13.206.246
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
-
twixi97 - Kolemjdoucí
[Vyřešené]žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o unban
Pan AeMko dostal správu, ževraj máš wh.
a ževraj si bol zapatý pred tým ako som prišiel na server.. ban som ti chcel dať ešte večer keď som si to dopozeral, ale už si tam nebol.
demo si ešte presne vyčasujem a na žiadosť ho sem dodám 

"You pick up one case, and you pick up another one, and before You know it.. You're burying yourself.. Deeper, Deeper, and Deeper...." Big Dragon.
-
AeMko - Amatér
já že mám wh a kde jste na to přišli ? jediný kdo měl wh byl protiva a sním nic neděláte a já který normal hraju dostanu ban ani nevím kde jsi viděl wh jake podezdření ? a odkoho jste dostali správu ze mám já wh ? 

-
twixi97 - Kolemjdoucí
Na tu protivu sa ti vyjadrim.....
Spectoval som ho pod 4 menami, no popíšem ti jeho štýl hry :
1* kupi si speed + AK 47 rozbehne sa na B (de_dust2_2006) ide bokom okolo kat a zabije ho hráč s SK
2* kupí si speed + AK 47 rozbehne sa na double doors (de_dust2_2006) výjde cez ne a zabije ho hráč s SK
3* nemá money tak sa odpojí (na to sa o kolo pripojí kupí si M3 zabije 6 (ktorých reálne videl) a takto dookola (keby kupi MP5/UMP tak je ľahké AB zistiť a o WH nikto na serveri nepísal všetci len AB takže tak. Nehovorím, že nič nemá, ale zasa ho nebudem obhajovať.
Taká moja vsuvka.
Spectoval som ho pod 4 menami, no popíšem ti jeho štýl hry :
1* kupi si speed + AK 47 rozbehne sa na B (de_dust2_2006) ide bokom okolo kat a zabije ho hráč s SK
2* kupí si speed + AK 47 rozbehne sa na double doors (de_dust2_2006) výjde cez ne a zabije ho hráč s SK
3* nemá money tak sa odpojí (na to sa o kolo pripojí kupí si M3 zabije 6 (ktorých reálne videl) a takto dookola (keby kupi MP5/UMP tak je ľahké AB zistiť a o WH nikto na serveri nepísal všetci len AB takže tak. Nehovorím, že nič nemá, ale zasa ho nebudem obhajovať.
Taká moja vsuvka.

-
spEExX - Kazatelův učeň
banujuci admin doda vycasovane demo. Dufam ze admin si uvedomuje, ze na dodanie dokazu ma 24h od zalozenia UB ziadosti
-
Roxtedy - Mistr
Mapa 1(de_bretonia) : http://leteckaposta.cz/644415507
Časy : 26:53 - Chalan twixi trošku neodhadol situáciu a začal strieľať skôr ako toho furiena uvidel.
26:30 - Čo to ako bolo? Bez váhania si hneď namieril na okno a zabil ho.
Mapa2(de_duzt2) : http://leteckaposta.cz/993872366
Časy : 17:49 - Zastavil v katách, presne vedel, že mu idú... Ak sa pozriete na väčšinu, či skoro všetky kolá vždy prejde až po oblúk.
19:00 - Freeze išiel zdola, akonáhle si všimol, že do kát mu ide furien rýchlo prepol na AK. Toto určite nebol reflex, ani dobré načasovanie.
19:20 - Namieril si na long, Furien zdrhol, ale on si bol istý že išiel preč tak sa otočil... Iní čakajú či náhodou nepôjde nasp5, ale on išiel na istotu.. Potom taká smiešna situácia, na ktorej sa smejem doteraz.
DD Znova CT spawn, predmieril mu na hlavu ale zabudol že na CSku sú aj steny. xDD Aj keby to bolo, že len náhodne strelí, je vidieť ako ide myšou po ňom..
22:11 - Znovu zaujímavá situácia, kde si predmierovaľ na short, kde bol furien, potom reflexom zabil 1. hráča, ktorý išiel z midu.. To fakt? Ak to bol len reflex, mal by si hrať profesionálne.
Potom týpek na stene, nemám slov... Presne do neho začal..
To by bolo všetko, skontrolujte si to.
Snáď sa rozhodnete spravodlivo 
Časy : 26:53 - Chalan twixi trošku neodhadol situáciu a začal strieľať skôr ako toho furiena uvidel.
26:30 - Čo to ako bolo? Bez váhania si hneď namieril na okno a zabil ho.
Mapa2(de_duzt2) : http://leteckaposta.cz/993872366
Časy : 17:49 - Zastavil v katách, presne vedel, že mu idú... Ak sa pozriete na väčšinu, či skoro všetky kolá vždy prejde až po oblúk.
19:00 - Freeze išiel zdola, akonáhle si všimol, že do kát mu ide furien rýchlo prepol na AK. Toto určite nebol reflex, ani dobré načasovanie.
19:20 - Namieril si na long, Furien zdrhol, ale on si bol istý že išiel preč tak sa otočil... Iní čakajú či náhodou nepôjde nasp5, ale on išiel na istotu.. Potom taká smiešna situácia, na ktorej sa smejem doteraz.

22:11 - Znovu zaujímavá situácia, kde si predmierovaľ na short, kde bol furien, potom reflexom zabil 1. hráča, ktorý išiel z midu.. To fakt? Ak to bol len reflex, mal by si hrať profesionálne.

To by bolo všetko, skontrolujte si to.

"You pick up one case, and you pick up another one, and before You know it.. You're burying yourself.. Deeper, Deeper, and Deeper...." Big Dragon.
-
AeMko - Amatér
Jak můžu vedět že mi jdou ? v katech uplně normalní reakce každe kolo každa dust mapa chodím furt jednu a tu samou trasu jestli mi dáte unban tak přisahám že to každe kolo každou vteřínu budu nahrávat a navíc mám kompa skoro za 50k takže mam i solidní výbavu co se týče sluchátek takže slyším furieny se lepit na stěny přehazovat nože takže asik tak 

-
twixi97 - Kolemjdoucí
A odpověd na tu bretoniu proč bych nemohl skusit derovat okno třeba že by ? když je to hned u t spawnu a nekteří se netrfí do okna tak zustanou stát na bedně ? prostě jeden záznam kde střílím do okna a hned usuzuješ že mám wh super ! 

-
twixi97 - Kolemjdoucí
nechaj to na CHH 

-
AeMko - Amatér
twixi97 píše:A odpověd na tu bretoniu proč bych nemohl skusit derovat okno třeba že by ? když je to hned u t spawnu a nekteří se netrfí do okna tak zustanou stát na bedně ? prostě jeden záznam kde střílím do okna a hned usuzuješ že mám wh super !
xDDD sa spamätaj... v polovici kola by si si len tak zmyslel, že sa niekto spawnlo a netrafil sa do okna?

-
AeMko - Amatér
Okey no kdy se zhruba vyjádří chh ?
díky za odpověď

díky za odpověď

-
twixi97 - Kolemjdoucí
Zatím sem nekoukal na videa tak nevím s jaké strany jsem šel

-
twixi97 - Kolemjdoucí
Vyčkej na vyjádření CHH, zatím se vyvaruj zbytečnému spamu - žádným způsobem ti to nepomůže, naopak...
Capture The Flags , STEAM: Hon
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho trvá vyjádření CHh ?

-
twixi97 - Kolemjdoucí
Máš dočasný UB než to náš CHH team prověří..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2