• Stránka 1 z 1
žadost o unban
Názov topiku: Kelthuzar / Survival / Obchazeni banu.
Váš nick v hre: riiillyyyy
Odkaz z banlist: http://mc.gamesites.cz/ban/9623
Napíšte, čo sa stalo: len som obchodoval s hracom a pred tym som resil nekoho ban za reklamu protoze som nahlasoval hraca za reklamu a kelthuzar mi napsal to neni na ban a ja ok a pak mi rekl nejaky r0on koupis rudit bloky a rudit ? a ja rekl ano za kolik on rekl 100 money a kdyz mi dal ty bloky a ja psal -/pay survival r0on 100 ani jsem nestihl enter a dostal som ip ban nechapem čo som udelal len som pred tym nahlasoval hraca a prosim zadam o inban protoze bych si tak rad chtel zaskakat mega event D: ked by tto slo
Váš nick v hre: riiillyyyy
Odkaz z banlist: http://mc.gamesites.cz/ban/9623
Napíšte, čo sa stalo: len som obchodoval s hracom a pred tym som resil nekoho ban za reklamu protoze som nahlasoval hraca za reklamu a kelthuzar mi napsal to neni na ban a ja ok a pak mi rekl nejaky r0on koupis rudit bloky a rudit ? a ja rekl ano za kolik on rekl 100 money a kdyz mi dal ty bloky a ja psal -/pay survival r0on 100 ani jsem nestihl enter a dostal som ip ban nechapem čo som udelal len som pred tym nahlasoval hraca a prosim zadam o inban protoze bych si tak rad chtel zaskakat mega event D: ked by tto slo
- steve256
- Amatér
žadost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadost o unban
ja viem asi se neslitujete protoze som nikdy nevidel inban kde sa nad hracom slitovali
tak asi za rok sa uvidime pod bane
tak asi za rok sa uvidime pod bane
- steve256
- Amatér
DogeTennant píše:Pro každého hráče to je stejně, obcházení banu se banuje pokud hráč který dostal ban při obcházení dělá další problémy (nějaké porušování pravidel).
Poprosím Khelta aby dodal důkaz o nějakém prohřešku hráče riiillyyyy
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
ja len taky chci vedet jestli si mam koupit unban na zabanovanem ucte steve256 nebo na tomto ip ???
- steve256
- Amatér
asi koncim s MC to se neda
- steve256
- Amatér
Počkej na vyjádření banujiciho admina, zatím zbytečně nespamuj.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Takže ban si dostal po rozhodnutí HLSA a Vedenia za tie všetky prehrešky čo si na servery porobil (od stalkovania hráčov pred ich reskami a následnom zabíjaní, až po ničenie EM sveta).
Unban je možný, len za VIP na tvojom účte s IP banom. Ak chceš unban aj na prvý účet, kde máš ban za cheaty, tak si musíš kúpiť VIP aj tam. (V obidvoch prípadoch to musí byť VIP navždy)
Ak si kúpiš unban, len na účte, kde máš IP ban, tak stále bude platiť, že ak budeš robiť na servery problémy, tak dostaneš zasa IP ban.
Unban je možný, len za VIP na tvojom účte s IP banom. Ak chceš unban aj na prvý účet, kde máš ban za cheaty, tak si musíš kúpiť VIP aj tam. (V obidvoch prípadoch to musí byť VIP navždy)
Ak si kúpiš unban, len na účte, kde máš IP ban, tak stále bude platiť, že ak budeš robiť na servery problémy, tak dostaneš zasa IP ban.
-
KGB - CS 1.6 Admin
chapem kamarad
ale mohl jsi mi rict at se rozloucim ze sereverom protoze koncim ze hrou minecraft
ale mohl jsi mi rict at se rozloucim ze sereverom protoze koncim ze hrou minecraft
- steve256
- Amatér
nemuzu jenom neco napsat vsem hracum aby to videli ?
- steve256
- Amatér
prominte ze sem porad spamuji ale kdyz kliknu na to koupit unban vubec nič se mi tam nezobrazi fakt nevim pomozte mi to si mam koupit vip na riiillyyyy a rict surpovi at mi ho vymeni za unban ???
- steve256
- Amatér
na vip se pise musite byt rpipojeni na serveru a pak se odpojte a pripojte a to jak mam udela Kethuzar?
ked nemuzu na server?
ked nemuzu na server?
- steve256
- Amatér
ako ? na ts ? lebo na forku
- steve256
- Amatér
• Stránka 1 z 1