Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Žádost o UNBAN

Příspěvekod Mikys0303 » 20 pro 2018, 17:36

Názov topicu: Sniper War/ _Mikys_
Vaše SID: STEAM_1:0:76561198355515388
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): Není napsané v banlistu
Popíšte čo sa stalo: 19.12.2018 jsem hrál na Sniper War serveru, připojil se hacker jménem Milkys, a protože se jmenuji Mikys, nahlásili mě Mikyse. Hacky nemám, nikdy jsem ani neměl, takže bych rád požádal o unban, protože hacker nejsem a nic jiného jsem neprovedl.
Mikys0303
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Žádost o UNBAN

od Rumcajz » 20 pro 2018, 17:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o UNBAN

Příspěvekod ericek111 » 20 pro 2018, 18:13

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Krakin » 20 pro 2018, 20:05 VIP

Zdravím,

situace se udála jak píšeš. Na serveru se nacházel cheater Milkys. Hráče se mi nedařilo zabanovat kvůli technickým potížím. Při několikátém z mích pokusů zabanovat tohoto hráče došlo k záměně vašich jmen a ban byl bohužel udělen tobě.

Omlouvám se za vzniklé potíže. Příště budu opatrnější. :)
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
Krakin
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gustik » 21 pro 2018, 03:09 VIP

Admin se ti omluvil, unban už máš.

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost