Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Žádost o UNBAN

Příspěvekod Ondra0076 » 22 pro 2018, 10:40

Názov topicu: JBvšechny/ondra
Steam ID: STEAM_0:0:220468603
screen banu z banlistu: mám ban jen do CT

Zdravím chtěl bych zažádat o unban byl jsem u CT slyšel jsem že mají jít do boxu ale měli jít na čáru takže jsem dal všem co byly na čáře multifreekill hrozně se za to omlouvám už se to nikdy nestane! Předem děkuji :)
Ondra0076
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Žádost o UNBAN

od Rumcajz » 22 pro 2018, 10:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o UNBAN

Příspěvekod Trsak » 22 pro 2018, 19:50 VIP

Ahoj,
co se dělo potom, co jsi MFK dal? Ban totiž za neúmyslný MFK jen tak nedostaneš - tedy za předpokladu, že si poté chybu uvědomíš a omluvíš se za ni. Musel si se tedy buďto hned odpojit a nebo si odmítal situaci s adminem nějakým způsobem řešit.

Tak či tak, musíš teď za svoji chybu pykat a přístě již určitě budeš vědět, že když náhodou uděláš chybu a dáš MFK, tak se za něj poté omluvíš a příště již tuto chybu nebudeš opakovat.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Ondra0076 » 22 pro 2018, 20:17

Hned jsem to odpojil :D protože jsem si myslel že ban nedostanu. klidně by mi stačil ban do ct na týden nebo pár dní ale ne perma prosím :(
Ondra0076
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Trsak » 22 pro 2018, 20:23 VIP

Ondra0076 píše:Hned jsem to odpojil :D protože jsem si myslel že ban nedostanu. klidně by mi stačil ban do ct na týden nebo pár dní ale ne perma prosím :(

Není to perma, jsou to 2 dny ;)
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešeno] Žádost o UNBAN

Příspěvekod Ondra0076 » 22 pro 2018, 20:27

Aha díky moc :)
můžu se zeptat kde zjistím na jak dlouho je ban ?
Ondra0076
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno] Žádost o UNBAN

Příspěvekod ericek111 » 22 pro 2018, 20:29

V banliste nájdeš všetko o tvojom bane: https://www.gamesites.cz/serversoubory/ ... =220468603

Skončí ti zajtra o 20:00.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost