Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Zadost o unban

Příspěvekod waff666 » 13 pro 2019, 14:14

Ban na public za "WH"
SID:STEAM_1:0:524097496
https://ctrlv.cz/LnXy
Prisel jsem na public a hrala se mapa Mirage a prvni kola jsem moc nehral, pak se mi podarilo vyhrat teamu jedno kolo a pak jsem dal kill ze schodu pred apartama na b kde je fakt mala skvira na kill a nic tizkeho byl tam zrovna molotov a i tak jsem videl vip model jak po me strelil tak jsem strelil z5 a dal jsem kill a potom jsem sel na mid umrel a skoncilo kolo a dostal jsem BAN za WH? prijde mi to vtipne kdyz vim ze wh urcite nemam :D a nemam problem si sve hry natacet pro dalsi podezreni :D
"Last group of legends I slaughtered looked hopeful too."
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Zadost o unban

od Rumcajz » 13 pro 2019, 14:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zadost o unban

Příspěvekod waff666 » 13 pro 2019, 17:03

BTW pokud mam WH chci demo z gamesites :)
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 13 pro 2019, 18:00

Ahoj,

ban si nedostal za to, čo si robil na poslednej mape. Včera mi admini z ALL posunuli nasledovné demo, kde si veselo dávaš hlavy cez steny:
https://mega.nz/#!5khmAKxb!qLwywO_qTHQ9 ... 4tZnLDNBc8

Najzaujímavejšie je to tuším od 24. minúty. Potom dodám nejaké konkrétnejšie časy.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Příspěvekod waff666 » 13 pro 2019, 19:09

Jestli jde o ty wallbangy na t spawn to mam naucene a navic jsem pritom volal s Kajou ktera mi radila jak mam strilel abych ji hitnul takze klidne se ji muzete zeptat :) pokud tyto wallbangy neznate tak si to najdete na yt :)
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod waff666 » 14 pro 2019, 06:28

XD pokud jde o ty killy pres stenu a pod schody atd byl jsem s KAJOU na tsku a vsechno mi rikala ona :) sama vam to dosvedci vic nemam co dodat, zeptal jsem se ji kde je last a rekla pod schodama... trosku uvazujte... kdybych mel wh vidite vic veci ale vidi jen killy kdyz je KAJA DEAD a radi mi kde je last..... premyslejte JE TO PUBLIC muzete mit kamarada co vam radi neni to zadne wh.... xD musel bych byt fakt blbej abych si koupil VIP a sel s WH na public kde je 20 lidi ci kolik.... tak blbej fakt nejsem...
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 14 pro 2019, 16:08

waff666 píše:muzete mit kamarada co vam radi

Nope, ghosting je zakázaný.

Mapa Overpass:
33:00 - ghosting
36:42
36:52
38:18
40:17
42:19, 42:21

Zatiaľ máš dočasný unban.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod waff666 » 14 pro 2019, 16:43

Omlouvam se za ghosting ale WH urcite nemam, chapu ze je to kazeni hry takze pokud dostanu ban na nejake dny tak to pochopim, uz se to nebude opakovat :)
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Smajlice » 14 pro 2019, 16:46

Podle toho, co jsi mi napsal včera, tak ti určitě nevěřím, že se to nebude opakovat.

Měl by jsi se trochu víc zamyslet nad svým chováním vůči lidem na serveru a adminům.

Přeji ti krásné hraní na Gamesites. ;)
Smajlice
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost