Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod LPPlayer » 21 kvě 2020, 09:32

Název topicu: JailBreak #7 Mini / !knife !ws
Vaše SID: STEAM_1:0:157110970
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: V tom je ten háček. Připojil jsem se na server a na chvíli jsem byl v ct. Po cca 5 minutách jsem dostal ban. Nevím za co to bylo. Co si já vzpomínám tak jsem nic neporušil. Jestli to byl vtípek od admina, tak byl pěkně blbý.
LPPlayer
Pokročilý
Pokročilý

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 21 kvě 2020, 09:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod Knightf » 21 kvě 2020, 09:42

Ahoj ban jsi dostal z toho nahlášení.
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: Žádost o unban

Příspěvekod ericek111 » 21 kvě 2020, 15:28

Dostal si ban za FK. Zabil si hráča, ktorý podľa Tvojich slov neskočil, aj keď riadne splnil príkaz, takže dostal FK. VD si mu nedal, dostal si ban z nahlásenia do PP.

LPPlayer píše:Jestli to byl vtípek od admina, tak byl pěkně blbý.

Neboj, také tu v žiadnom prípade nevedieme.

Ban bol oprávnený a už skončil.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost