Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod Repik » 02 srp 2020, 21:25

Steam ID : STEAM_0:1:455353693

Odkaz na ban : https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... hText=-rep

No ani nevím kde bych začal. Dneska okolo 16:30 jsem se připojil na server (only mirage) . Csgo jsem pustil po týdnu takže jsem se rozehrával . Hraju normálně ,žádný velký play jsem nedal ani žádný extra kill. Jenom jsem hrál a najednou mi to napsalo že jsem dostal ban . Tak jsem se šel kouknout za co a najednou že multihack což je kravina. Mám nahráno celkově na csgo 5k hodin a momentální rank Le. Nic víc k tomu napsat nemůžu . Díky
Repik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 02 srp 2020, 21:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod ericek111 » 02 srp 2020, 21:49

Ahoj,

Máš dočasný unban, počkáme si na demo od banovacieho admina. Ak sa preukáže že si cheatoval, ban sa ti obnoví.

Prajem pekný deň
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Re: Žádost o unban

Příspěvekod ericek111 » 02 srp 2020, 23:06

Zhliadli sme dôkazy k banu a usúdili, že ban bol neopodstatnený.

Unban zostáva. Ospravedlňujeme sa Ti za nepríjemnosť.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Unban Žádost