• Stránka 1 z 1
[V] zadost o unban
čau dostal jsem ban nepravem na aim gamesites serveru, zadam si o unban hrajou tam moji kamaradi jak si chceme zahrat tak nemuzou kvuli mne bo tam mam ban nevim za co zivote jsem necheatoval a nepouzival hacky prosim od unban chci si tam zahrat z kamosema hrajou tam furt a kvuli mne musí mněnít server aby sme si zahrali
- JAGIS
- Kolemjdoucí
[V] zadost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zadost o unban
klidně vam ukazu cele soubory ze fakt nic nepouzivam nic jsem zivote nepouzival a hraju legit prosim chci tam hrat z kamosema ad furt nemněníme servery jen kvuli mne musi prosim
- JAGIS
- Kolemjdoucí
Ahoj, pro rychlejší a snadnější vyřešení by bylo dobré napsat UB žádost podle vzoru: jak-pozadat-o-unban-t77993.html.
Tohle je zajímavé, to stále měníte servery kvůli tobě, protože na každém cheatuješ stejně tak, jak pravděpodobně i tady?
P.S. stačí ten příspěvek poslat jednou, nemusíš ho posílat 2x a ještě k tomu mimo vzor..
chci tam hrat z kamosema ad furt nemněníme servery jen kvuli mne musi prosim
Tohle je zajímavé, to stále měníte servery kvůli tobě, protože na každém cheatuješ stejně tak, jak pravděpodobně i tady?

P.S. stačí ten příspěvek poslat jednou, nemusíš ho posílat 2x a ještě k tomu mimo vzor..

https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
-
ChatCoolGame - CS:GO Server Admin
necheatuji klidně vam ukazu soubory a td klidně
- JAGIS
- Kolemjdoucí
chci tam znova hrat protoze tam je dobra kommunita jsou tam borci co semnou hrají kompety, jen sem se chtel zeptat jestli by ste mi dali unban, je tam supr communita,a mrzí mne ze tam nemuzu z borcami hrat, je to navas jestli mi date unban nebo ne. ale mrzí mne to
- JAGIS
- Kolemjdoucí
chtel bych unban uz jsem to resil adminem, admin byl takovi ze se mu do toho nechtelo ban nevim kdy se dostal, a hrajeme faceiti a hodně hrajeme community aby sme se rozehraly, chci si zahrat na gamesites server a mne to prijde otravné a další věci nebudu resit kdyz jsem zivote nezapl a u toho aji budu a jestli mate neco nějaky zanam rad bych ho vydel a zaco jsem dostal ban ban sem dostal nepravem, jde mi jen oto ze si chci zahrat v dobré communite to mi jde o to. klidně ukazu soubory a podobně ad vam dokazu ze fakt nic nepouzivam
- JAGIS
- Kolemjdoucí
Ahoj, ban jsi nedostal ode mě, ale od admina z aim sekce. Já ti jen napsal, že by bylo dobré napsat tu UB žádost podle vzoru (který jsem již posílal), stejně to pravděpodobně po tobě někdo bude chtít.., proto zatím počkej na vyjádření banujícího admina a zbytečně to tu nespamuj nesmyslnými příspěvky.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
-
ChatCoolGame - CS:GO Server Admin
Čau, sepiš to podle tohohle jak-pozadat-o-unban-t77993.html, pak se tím můžeme zabývat.
Založ si rovnou nový topic. Vyřešeno
Založ si rovnou nový topic. Vyřešeno
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1