Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod Pitickoo » 06 lis 2020, 08:54

Vaše SID:STEAM_0:0:430811835
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/shots/2020/11/06/GjXt.png
Popíšte čo sa stalo:Takže jednoho krásného rána (dnes) jsem se rozhodl se odreagovat chvilku před online hodinama, takže jsem šel surfit a dávat nějaké krásné hlavičky na Combat Surf, byl jsem tam asi půl hodiny, ale jednou, když začínalo kolo, tak to najednou napsalo "VAC Banned from ocurre server", já se s úžasem divil co to asi je, kouknu do BanListu a tam to není, ani nevím důvod, jestli je to vůbec od admina, konzole nebo snad křečka na běžícím páse. Prosím o pomoc, protože fakt nevím, pozdravem Pitíčko
Pitickoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 06 lis 2020, 08:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod Pitickoo » 06 lis 2020, 09:55

Tááák, ticket můžete uzavřít, protože očividně už na mém druhém CS:GO účtě mám bezdůvodný Vac Ban, díky. :D
Pitickoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod R4gn4r0K » 06 lis 2020, 09:56

bezduvodny VAC ban... rly ? :D
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod ericek111 » 06 lis 2020, 10:01

Cheatoval si a dostal VAC ban. S týmto my nič nespravíme, je to ban od Valve. Nepripojíš sa na žiaden VAC-secured server, teda ani GameSites.

VAC bezdôvodne nebanuje. Môžeš akurát skúsiť napísať na support, ale takýchto šašov tu už bolo...

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [V] Žádost o unban

Příspěvekod M1kizzek » 06 lis 2020, 10:44

K tomuto chci jen rict ze hracovi vyhazoval SMAC Auto-bhop a take to slo poznat bohuzel jsem nemel cas na to abych hrace delsi dobu sledoval. Navic si myslim ze hrac obchazel uz nejaky ban ale nejsem si tim jisty
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na Unban Žádost