• Stránka 1 z 1
[V] žádost o unban
Nick: AnimateCoth
odkaz na ban: https://mc.gamesites.cz/ban/11828/detail
Hrál jsem mc pak jsem se na chvilku odpojil a jak jsem se chtěl znovu připojit, tak tam mám ban za cheating. Proč??
odkaz na ban: https://mc.gamesites.cz/ban/11828/detail
Hrál jsem mc pak jsem se na chvilku odpojil a jak jsem se chtěl znovu připojit, tak tam mám ban za cheating. Proč??
- AnimateCloth
- Kolemjdoucí
[V] žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o unban
AnimateCloth píše:Proč??
Důvod tam máš, ale pokud to chceš vědět přesněji, tak ban je za x-ray, sice jsi po sobě zahladil stopy, ale moc ti to nevyšlo.
Důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=0acKp0N9rv4.
-
fandasliz - Minecraft HLSA
Re: [V] žádost o unban
To video nedokazuje že mam xray, to mohl klidně vykopat on a ne já, příklad: zabiješ člověka, natočíš místo činu a potom to pošleš k soudu a řekneš, že to byl ten a ten a oni ho zavřou, protože ho zabil?? Ne, protože nemáš dostatečný důkaz, že to byl on. Pokud mám vážně xray jak říka, tak proč tam nejsem natočený jak tam dělám cestičky, proč? protože ten xray nemám !!!!
- AnimateCloth
- Kolemjdoucí
AnimateCloth píše:To video nedokazuje že mam xray, to mohl klidně vykopat on a ne já, příklad: zabiješ člověka, natočíš místo činu a potom to pošleš k soudu a řekneš, že to byl ten a ten a oni ho zavřou, protože ho zabil?? Ne, protože nemáš dostatečný důkaz, že to byl on. Pokud mám vážně xray jak říka, tak proč tam nejsem natočený jak tam dělám cestičky, proč? protože ten xray nemám !!!!
Však je tam v chatu napsané žes to kopal ty...

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
DogeTennant píše:AnimateCloth píše:To video nedokazuje že mam xray, to mohl klidně vykopat on a ne já, příklad: zabiješ člověka, natočíš místo činu a potom to pošleš k soudu a řekneš, že to byl ten a ten a oni ho zavřou, protože ho zabil?? Ne, protože nemáš dostatečný důkaz, že to byl on. Pokud mám vážně xray jak říka, tak proč tam nejsem natočený jak tam dělám cestičky, proč? protože ten xray nemám !!!!
To si mohl klidně udělat přes nějaký program... Nebo si dát můj nick a vykopat to:D
- AnimateCloth
- Kolemjdoucí
AnimateCloth píše:DogeTennant píše:AnimateCloth píše:To video nedokazuje že mam xray, to mohl klidně vykopat on a ne já, příklad: zabiješ člověka, natočíš místo činu a potom to pošleš k soudu a řekneš, že to byl ten a ten a oni ho zavřou, protože ho zabil?? Ne, protože nemáš dostatečný důkaz, že to byl on. Pokud mám vážně xray jak říka, tak proč tam nejsem natočený jak tam dělám cestičky, proč? protože ten xray nemám !!!!
To si mohl klidně udělat přes nějaký program... Nebo si dát můj nick a vykopat to:D
To uz klesame hodne hluboko...proc by tohle jakykoli admin mel zapotrebi? (ikdyby k tomu mel vubec moznosti)
Dukaz tu mas, ban byl opravneny, stiznost tudiz zamitam.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1