• Stránka 1 z 1
[V] Zadost o unban
Vaše SID STEAM_1:1:578228311
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): HERE
Popíšte čo sa stalo: Jelikož jsem dostal na main účtu mute penalty od valve tak jsem si založil nový účet protože mi vadilo to, že jsem byl muted (Po banu jsem tam taky dostal ban od vás za multiple accs). Cca po 5hodinách hraní na novém účtu jsem dostal ban údajně za wallhack. Mám asi cca 3,5h videa z grafiky jak jsem hrál. HERE
Rasterko poprosím to video kde mam wallhack, presné časy a proč si myslíš, že mám wallhack. Určitě to poznáš když máš 2k hodin xaxa. Dik
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): HERE
Popíšte čo sa stalo: Jelikož jsem dostal na main účtu mute penalty od valve tak jsem si založil nový účet protože mi vadilo to, že jsem byl muted (Po banu jsem tam taky dostal ban od vás za multiple accs). Cca po 5hodinách hraní na novém účtu jsem dostal ban údajně za wallhack. Mám asi cca 3,5h videa z grafiky jak jsem hrál. HERE
Rasterko poprosím to video kde mam wallhack, presné časy a proč si myslíš, že mám wallhack. Určitě to poznáš když máš 2k hodin xaxa. Dik

Naposledy upravil qinssyqq dne 11 pro 2020, 22:55, celkově upraveno 1
- qinssyqq
- Kolemjdoucí
[V] Zadost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zadost o unban
qinssy already taken
diik
diik

- qinssyqq
- Kolemjdoucí
Ahoj,
Prepáč že odpovedám neskôr mal som ešte niečo na práci
Čo sa týka tvojho banu znova som si popozeral obe mapy na základe ktorých si dostal ban
Okey teraz k časovaniam:
1.Mapa Warzone
1:14- Si sa šiel pozerať záhadne doprava kde šli dvaja hráči
1:16 Si si počkal na hráča ktorý vybehne. Hneď na to bol za stenou druhý hráč o ktorom si "nevedel" začal si pozerať na neho, myslel si si že ti vybehne ale stál na mieste tak si pozeral na prvého hráča
1:38 Si šiel mieriť na hráča o ktorom si zase nemal ako vedieť.
1:48 Zase si vedel že ti tam vybehne
-----------------------------------------------------
2.Mapa India_Winter
02:17 Ak si to dáš na fakt malý speed neviem či to je bug dema alebo to bol lock na hrudník..
03:34 Mieril si zase na týpka cez boxu
04:27-04:30 Najzaujímavejšía časť z celého dema
Prepáč že odpovedám neskôr mal som ešte niečo na práci
Čo sa týka tvojho banu znova som si popozeral obe mapy na základe ktorých si dostal ban
Okey teraz k časovaniam:
1.Mapa Warzone
1:14- Si sa šiel pozerať záhadne doprava kde šli dvaja hráči
1:16 Si si počkal na hráča ktorý vybehne. Hneď na to bol za stenou druhý hráč o ktorom si "nevedel" začal si pozerať na neho, myslel si si že ti vybehne ale stál na mieste tak si pozeral na prvého hráča
1:38 Si šiel mieriť na hráča o ktorom si zase nemal ako vedieť.
1:48 Zase si vedel že ti tam vybehne
-----------------------------------------------------
2.Mapa India_Winter
02:17 Ak si to dáš na fakt malý speed neviem či to je bug dema alebo to bol lock na hrudník..
03:34 Mieril si zase na týpka cez boxu
04:27-04:30 Najzaujímavejšía časť z celého dema

-
Akoo - CS:GO Admin
Ešte som zabudol chcem sa spýtať ako to je s tým tvojím kamarátom ktorý má nový učet tak isto tiež dostal nejaký Valve Mute?
Či je za tým niečo iné?
Či je za tým niečo iné?

-
Akoo - CS:GO Admin
1.Mapa Warzone
1:14- Protoze nikdo nebyl na leve strane mapy? wtf
1:16- Nevim co jsi to napsal, ale ok.. Jak jsem z leva scopnul do prava tak ten prvni hrac uz byl v polovine cesty k bedne, za kterou zasel tak jsem chtel mirit na konec bedny protoze jsem myslel, ze to bude vybihat, ale v tom vysel druhy hrac za nim tak jsem na neho flicknul a stejne me zabil
1:38- Stejny pripad jako prvni, nikdo zase nebyl na leve strane mapy, to ze jsem miril do leva protoze jsem myslel, ze nekdo bude na te strane u boxu a borec stal uprostred naproti me za to ja nemuzu
1:48- Protoze jsem ho tam videl skocit, vis ty si ty dema aj poradne prehraj a podivej se co jde videt a co nejde. Jeste jsem si tam predmiril a jak nesel delsi dobu tak jsem sel zoomovat jinde, ale pak vylezl
2.Mapa India_Winter
02:17- Totalni lock af, ty musis byt asi hodne dobry hrac jak poznavas lock, wallhack a vsechno s 2k hodinama, boze... ty jsi rad, ze vidis kde mam crosshair
03:34- Tohle delam normalne, cekam jestli vyleze z jedne nebo druhe strany nebo popr. vyskoci (neboj ja to flicknu nevim jak ty)
04:27-04:30- Jestli myslis to, jak jsem miril na toho borce pres box tak tam sel videt
(zase jsi se poradne nepodival) - pak jsem zase dale cekal jestli nevyleze nebo nevyskoci tak jako u predchoziho "wallhacku"
3.Kamarad
Tady mas toho kamarada xaxaxa.. stejny pripad jako ja
Muted na mainu tak jsme si zalozili spolu accs 4fun a nejak jsme cekali, ze se to stane a nejaky low admin nas zabanuje
1:14- Protoze nikdo nebyl na leve strane mapy? wtf
1:16- Nevim co jsi to napsal, ale ok.. Jak jsem z leva scopnul do prava tak ten prvni hrac uz byl v polovine cesty k bedne, za kterou zasel tak jsem chtel mirit na konec bedny protoze jsem myslel, ze to bude vybihat, ale v tom vysel druhy hrac za nim tak jsem na neho flicknul a stejne me zabil
1:38- Stejny pripad jako prvni, nikdo zase nebyl na leve strane mapy, to ze jsem miril do leva protoze jsem myslel, ze nekdo bude na te strane u boxu a borec stal uprostred naproti me za to ja nemuzu
1:48- Protoze jsem ho tam videl skocit, vis ty si ty dema aj poradne prehraj a podivej se co jde videt a co nejde. Jeste jsem si tam predmiril a jak nesel delsi dobu tak jsem sel zoomovat jinde, ale pak vylezl
2.Mapa India_Winter
02:17- Totalni lock af, ty musis byt asi hodne dobry hrac jak poznavas lock, wallhack a vsechno s 2k hodinama, boze... ty jsi rad, ze vidis kde mam crosshair
03:34- Tohle delam normalne, cekam jestli vyleze z jedne nebo druhe strany nebo popr. vyskoci (neboj ja to flicknu nevim jak ty)
04:27-04:30- Jestli myslis to, jak jsem miril na toho borce pres box tak tam sel videt

3.Kamarad
Tady mas toho kamarada xaxaxa.. stejny pripad jako ja

- qinssyqq
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1