Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto] Žádost o unban

Příspěvekod Aladin5321 » 12 pro 2020, 19:32

Název topicu : TTT
SID: STEAM_1:1:204165019
Odkaz na ban : https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... ist&page=2
Popište co se stalo : Dostal jsem ban za údajné ,,Poškozování portálu" Nejsem si ani nijak vědom, že bych kdykoliv a komukoliv říkal, že nemá chodit na váš server. To, že jsem poslal IP jednoho nejmenovaného serveru, je snad zaprvé moje věc a zadruhé to nepoškozuje server +bych chtěl zažádat o důkaz mého údajného ,,Poškozování portálu"
Předem děkuji
Aladin5321
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o unban

od Rumcajz » 12 pro 2020, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod Gustik » 13 pro 2020, 15:59 VIP

Aladin5321 píše:To, že jsem poslal IP jednoho nejmenovaného serveru, je snad zaprvé moje věc a zadruhé to nepoškozuje server.

Ne, není to tvoje věc - porušuješ tím pravidla. A ano, poškozuješ tím server.

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Zamítnuto] Žádost o unban

Příspěvekod Aladin5321 » 13 pro 2020, 19:36

Tak mi sem prosimtě pošli odkaz na to, kde v pravidlech máte, že se nesmí posílat IP jiného serveru do pm. Na serveru se to psát nesmí, to chápu, ale v pravidlech nic o tom, že se to psát do pm nesmí, není.
Aladin5321
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamítnuto] Žádost o unban

Příspěvekod ericek111 » 13 pro 2020, 21:59

pravidla-ttt-serveru-t179106.html
Je zakázané dělat reklamu na jiné servery.

Potom je tu ešte zdravý rozum, no... "Čo nie je zakázané, je povolené" skúšaj na učiteľky v škole, ak ti to tolerujú.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost