Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žádost o unban

Příspěvekod Deny01 » 14 úno 2021, 18:08

Název topicu: Ban za AIMBOT
Vaše SID: STEAM_0:0:63130193
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:63130193&advType=steamid&Submit
Popište co se stalo: Byl jsem u CT a dostal jsem ban za aimbot, žádný aimbot jsem nepoužíval nevím jak se to stalo, mám na účtu nálepky v hodnote 100 euro takze si myslím že by bylo zbytecne pouzivat cheaty.
Deny01
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žádost o unban

od Rumcajz » 14 úno 2021, 18:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod AltairGS » 14 úno 2021, 21:46 VIP

Ahoj,

Bol si zabanovaný konzolou za AimBot. Demá preveríme, ale ban ti dočasne ostane.
Deny01 píše:mám na účtu nálepky v hodnote 100 euro takze si myslím že by bylo zbytecne pouzivat cheaty.

O tomto tvrdení by som si nebol nejak istý, prešiel som si pár dem, kde si hral a na VIDEU jednoznačný bhop script.
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Deny01 » 15 úno 2021, 19:34

AltairGS píše:Ahoj,

Bol si zabanovaný konzolou za AimBot. Demá preveríme, ale ban ti dočasne ostane.
Deny01 píše:mám na účtu nálepky v hodnote 100 euro takze si myslím že by bylo zbytecne pouzivat cheaty.

O tomto tvrdení by som si nebol nejak istý, prešiel som si pár dem, kde si hral a na VIDEU jednoznačný bhop script.
Jsi si jistý že tohle je bhop script ? nevím kde žiješ ale asi jsi ještě neslyšl o věci jménem macro... vlastním myš bloody kde je možné nejake to makro nastavit... ale hádaá že odpoved bude že si mám koupit unban :).
Deny01
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 15 úno 2021, 19:51

Makro = externý program, ktorý Ti pomáha v hre a zvýhodňuje Ťa nad ostatnými, teda cheat.

Môžeš si zakúpiť unban.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost