Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] Žádost o unban

Příspěvekod Bast1kk » 04 bře 2021, 01:53

Vaše SID: STEAM_0:0:204871701
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište čo sa stalo:
Stalo se to, že mi najednou utekl jeden hráč, když jsem byl Simon. Poté co utíkal hráč, tak jsem se podíval na posledního nerebelujícího hráče a na max. sekundu jsem viděl, že se daný hráč postavil, ale nebyl jsem si jistý protože to nešlo skoro vůbec vidět a mou větou by se možná vylekal a popř. by po mně skočil. Daná věta kterou jsem vyslovil byla pro případ nouze, kdyby se daný hráč opravdu postavil. Daného hráče bych zabil, kdybych věděl že se na 100% postavil, jenže jsem to nevěděl a navíc jsem nechtěl dát navíc free PP rebelantům a danému hráči jsem mohl dát nevýhodu. Proto se omlouvám, že jsem asi nadržoval.
-Ps: Ban na den za toto, si myslím že byl až moc přísný. Nikdy jsem ban neměl a vždycky jsem se choval, tak jak jsem měl. A když už jsem udělal něco špatně, tak jsem se za to omluvil, popř. jsem nahlásil VD. :)

Odkaz na PP - 2-hrisnici-hazeni-gun-t-nadrzovani-jb4-t240782.html V daném demu jde vidět z mého pohledu, že to byla fakt nejistota z mé strany, jestli se daný člověk opravdu postavil, nebo ne.

Tímto žádám o unban a případané odebrání bodů Akademikovi.

- S pozdravem Bašta :)
DISCORD • Basten#3365
TEAMSPEAK 3 • Basten
Bast1kk
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] Žádost o unban

od Rumcajz » 04 bře 2021, 01:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban

Příspěvekod Amby » 04 bře 2021, 09:44 VIP

Ahoj,
na daném demu jsi se koukal na něj když se postavil a tvoje věta, kterou jsi tam řekl s tím nějak šla dohromady a vyznělo to tak, že jsi chtěl nadržovat. Každopádně oceňuji tvůj přístup, že se dokážeš omluvit a nechám další postup na vyšších adminech. Každopádně si myslím, že jsem PP vyřešil správně a jako nadržování to opravdu vypadalo.
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Re: Žádost o unban

Příspěvekod KhalDenny » 11 bře 2021, 22:54 VIP

Ahoj, ospravedlňujem sa za neskoré riešenie.
Ban ti už vypršal.
Vyriešené.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost