• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o Unban
Dobrý den, pro nějaké době (min. půl rok) jsem si chtěl zahrát CS 1.6 a hned jsem si všiml, že nemohu hrát, protože jsem dostal perma BAN. Přitom si nepamatuji, že bych ho dostal. Zde jsou nějaké podrobnosti:
Trest od admina: peto
Byl udělen hráči: Ignac
S hernim ID: VALVE_0:0:83
Na serveru: website
S důvodem: Nevhodne spravanie/cheater
Delka banu: permanentní
Nick Ignac jsem ani nikdy nepoužíval. Myslím si, že ban byl směřován na někoho jiného a že jde o omyl. Prosím o unban. Děkuji.
Trest od admina: peto
Byl udělen hráči: Ignac
S hernim ID: VALVE_0:0:83
Na serveru: website
S důvodem: Nevhodne spravanie/cheater
Delka banu: permanentní
Nick Ignac jsem ani nikdy nepoužíval. Myslím si, že ban byl směřován na někoho jiného a že jde o omyl. Prosím o unban. Děkuji.

-
Hanvy - Kolemjdoucí
[Z] Žádost o Unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Unban
UŽIVATELÉ PŘISPÍVAJÍCÍ Z TÉTO IP:
JednaMalaKunda , KuniMitsu, KuniMitsu2,..
Zvláštní, že používáte i stejnou IP s někým jiným, kdo se má jmenovat Ignác.
Kruci to je náhoda..
Zamítnuto.
JednaMalaKunda , KuniMitsu, KuniMitsu2,..
Zvláštní, že používáte i stejnou IP s někým jiným, kdo se má jmenovat Ignác.

Zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: [Z] Žádost o Unban
Myslete si co chcete, ale takhle to prostě je. Díval jsem se i níže v diskuzi, někdo měl podobný problém jako já. A v samotné hře když jsem zjistil, že mám perma BAN, tak mi to píše:
PROC SE TAK STALO
Tato situace může nastat pouze v případě, že ban dostane někdo, kdo má stejnou IP adresu jako ty a zároveň nemá originální verzi hry, jako ty.
Pravda, základní verzi hry nemám. Mám tu z vašich stránek. Popřípadě si můžu koupit steam verzi, ale to není jádro pudla. Spíš jde o to že ten BAN mám za něco, co ani nevím co je. Ještě jednou děkuji za odpověď.
PROC SE TAK STALO
Tato situace může nastat pouze v případě, že ban dostane někdo, kdo má stejnou IP adresu jako ty a zároveň nemá originální verzi hry, jako ty.
Pravda, základní verzi hry nemám. Mám tu z vašich stránek. Popřípadě si můžu koupit steam verzi, ale to není jádro pudla. Spíš jde o to že ten BAN mám za něco, co ani nevím co je. Ještě jednou děkuji za odpověď.
-
Hanvy - Kolemjdoucí
Byla jsem poučena, jak se věc má. Každopádně i přesto, že je tu možnost, že se nejedná o tvůj ban, tak my ti unban dát nemůžeme. A to zejména jelikož je unban žádost po více než 7 dnech od obdržení banu.
Každopádně jak píšeš sám a jak se píše i zde, tak pokud si zakoupíš Steam verzi hry, tak tě server rozliší a pustí tě hrát. Jiná možnost aktuálně není. Co ti ale můžu slíbit je to, že pokud si originální verzi hry zakoupíš, tak už nikdy nedostaneš ban za někoho cizího.
Každopádně jak píšeš sám a jak se píše i zde, tak pokud si zakoupíš Steam verzi hry, tak tě server rozliší a pustí tě hrát. Jiná možnost aktuálně není. Co ti ale můžu slíbit je to, že pokud si originální verzi hry zakoupíš, tak už nikdy nedostaneš ban za někoho cizího.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Nevadí. Děkuju za ochotu.
-
Hanvy - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1