• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o unmute
Název topicu: Bóďa Švábů/Jailbreak #6
Moje SID: STEAM_1:0:422275756
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/StQX
Popiště co se stalo:
Ahoj čau, já jsem nějakej Bóďa Švábů, můžete mi říkat Švábe.
Dnes jsem hrál v klídku jaily a najednou jsem zahlédl adminku africky ježko aneb Kusajda a hned začaly problémy.
Parkrát jsem napsal low Ježko nebo low admin v dlouhých intervalech, takže o spamu se mluvit nedá. Avšak arogantní adminka, která ráda pije pivo, měla asi hodně promile a nebyla schopná usoudit, jestli to jsou nadávky nebo ne, tak se rozhodla pro možnost, že to jsou nadávky. Dostal jsem nejdřív dvakrát docela rychle po sobě mute na 10min a poté jsem si zažádal o mikrofon a řekl jsem, že mi nepřijde, že se chová jako admin a že mi ta celá situace přijde primitivní. Pak jsem hned dostal mute na 12 hodin. Podle mě by se takto admini chovat neměli. Admini jsou něco jako policie v reálu, tímpádem by měli mít dost rozumu, což o ní se říci nedá. Jako další věc chci podotknout, že by v přítomnosti normálních hráčů neměli být pod vlivem alkoholu, či jiných omamných látek. Takže bych chtěl zažádat o unmute a o poučení adminky o chování na tomto serveru. Na tomto serveru si platím VIP a když už něco sponzoruju, tak čekám od členů admin teamu profesionalitu a dobré chování, hlavně ze stránky rozumu. Já už ten server skoro celý vlastním a fakt se mi to nelíbí, já tohle poženu výš.
Děkuji za pozornost.
Moje SID: STEAM_1:0:422275756
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/StQX
Popiště co se stalo:
Ahoj čau, já jsem nějakej Bóďa Švábů, můžete mi říkat Švábe.
Dnes jsem hrál v klídku jaily a najednou jsem zahlédl adminku africky ježko aneb Kusajda a hned začaly problémy.
Parkrát jsem napsal low Ježko nebo low admin v dlouhých intervalech, takže o spamu se mluvit nedá. Avšak arogantní adminka, která ráda pije pivo, měla asi hodně promile a nebyla schopná usoudit, jestli to jsou nadávky nebo ne, tak se rozhodla pro možnost, že to jsou nadávky. Dostal jsem nejdřív dvakrát docela rychle po sobě mute na 10min a poté jsem si zažádal o mikrofon a řekl jsem, že mi nepřijde, že se chová jako admin a že mi ta celá situace přijde primitivní. Pak jsem hned dostal mute na 12 hodin. Podle mě by se takto admini chovat neměli. Admini jsou něco jako policie v reálu, tímpádem by měli mít dost rozumu, což o ní se říci nedá. Jako další věc chci podotknout, že by v přítomnosti normálních hráčů neměli být pod vlivem alkoholu, či jiných omamných látek. Takže bych chtěl zažádat o unmute a o poučení adminky o chování na tomto serveru. Na tomto serveru si platím VIP a když už něco sponzoruju, tak čekám od členů admin teamu profesionalitu a dobré chování, hlavně ze stránky rozumu. Já už ten server skoro celý vlastním a fakt se mi to nelíbí, já tohle poženu výš.
Děkuji za pozornost.
- BodaSvabu
- Kolemjdoucí
[V] Žádost o unmute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unmute
ahoj
bol som tam tak dačo dodám hráč Bóďa Švábů stále provokoval adminku africky ježko adminka mu povedala nech prestane hráč neprestal a dostal mute na 10 min potom znova 10 min a napokon dostal ban na 12 h. Kusajda bola pri vedomý teda podla mňa
chat hráča Bóďa Švábů
chat hráča
bol som tam tak dačo dodám hráč Bóďa Švábů stále provokoval adminku africky ježko adminka mu povedala nech prestane hráč neprestal a dostal mute na 10 min potom znova 10 min a napokon dostal ban na 12 h. Kusajda bola pri vedomý teda podla mňa

chat hráča Bóďa Švábů

Jain , také známí jako ptáci sdílející křídla
-
RedAngel - Pokročilý
Ahoj,
odkedy si prišiel na server si provokoval. Keď si to napísal 2-krát, tak som to brala v rámci srandy. No ty si stále provokoval aj po viacero upozorneniach, že si to neželám.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... 781&page=1
Následne si dostal kick a hneď začal zas. Prišiel prvý 10 minútový ban, kedy si hneď po jeho skončení pokračoval ďalej. Aj po tom všetkom som ti dala slovné upozornenie, no nepomohlo tak prišiel ďalší ban na 10 minút. Nemal si zjavne dosť a vyjadril si sa o všetkých, že sú "lowky" a provokatívne komentoval moju osobu a moje adminovanie vo voice. Myslím, že som mala s tebou dosť trpezlivosti a ty si mal dosť času na to, aby si si uvedomil, že tvoje chovanie je provokatívne.
Ale zjavne ti to nepomohlo, keďže ma urážaš aj tu. Neboj, bola som úplne triezva a konala som v plnom vedomí. 
odkedy si prišiel na server si provokoval. Keď si to napísal 2-krát, tak som to brala v rámci srandy. No ty si stále provokoval aj po viacero upozorneniach, že si to neželám.

2020-05-21 01:16:00 tak ja stym problem mam a nebudes mi to pisat. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_kwejsi_v4
2020-05-21 01:15:09 napísala som ti aby si neprovokoval.
2020-05-21 01:05:59 vsak v ramci srandy raz to napis a nie sto krat. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_kwejsi_v4
2020-05-21 01:05:40 ale provokuju. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_kwejsi_v4
2020-05-21 01:05:14 klud. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_kwejsi_v4
2020-05-21 00:58:25 klud.
Následne si dostal kick a hneď začal zas. Prišiel prvý 10 minútový ban, kedy si hneď po jeho skončení pokračoval ďalej. Aj po tom všetkom som ti dala slovné upozornenie, no nepomohlo tak prišiel ďalší ban na 10 minút. Nemal si zjavne dosť a vyjadril si sa o všetkých, že sú "lowky" a provokatívne komentoval moju osobu a moje adminovanie vo voice. Myslím, že som mala s tebou dosť trpezlivosti a ty si mal dosť času na to, aby si si uvedomil, že tvoje chovanie je provokatívne.

-
Drobec - Pokročilý
BodaSvabu píše:2020-05-21 01:31:25 2 promile minimálně
2020-05-21 01:31:12 No určitě ne
2020-05-21 01:30:59 (Kusajda) triezva som neboj
2020-05-21 01:30:51 Ježko tak počkáme do zítra až budeš střízlivá a pak si promluvíme
BodaSvabu píše:Admini jsou něco jako policie v reálu
Zákon č. 40/1964 Zb. - Občiansky zákonník píše:§ 11 Fyzická osoba má právo na ochranu svojej osobnosti, najmä života a zdravia, občianskej cti a ľudskej dôstojnosti, ako aj súkromia, svojho mena a prejavov osobnej povahy.
Úmyselne a opakovane si zbytočnými a provokatívnymi rečami znepríjemňoval hru na serveri. Priamo si sa vysmieval špecificky adminovi, bol si upozornený. Nejakých 8 minút nato si zase išiel do adminky, dostal si kick. Nestačilo, stále si mal reči, dostal si 10 minút mute. Nestačilo, išiel si si ďalej. Dostal si ďalších 10 minút na upokojenie.
Po skončení banu si si pýtal mikrofón, ten si nedostal, tak si sa ďalšiu mapu napojil do CT. Prvé, čo z teba vyliezlo: "jakoby čau, ahoj, mám docela nervy jakoby, nelíbí sa mi tadyta situace vůbec, jo, je tady admin, jo, říká si admin, jo, mně to nepřijde jako admin, jo, mně to přijde totálně primitivní chování tohleto".
Mute Ti už skončil. Dúfam, že v budúcnosti si podobné reči necháš pre seba.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Re: [V] Žádost o unmute
Jakoby já jsem tady ještě neskončil. Za vyřešené to označím já, až to bude dořešené. Tak nejdříve si vše musíme uvést na pravou míru. Dostal jsem třikrát mute za nadávky. Jestli nejste primitivní poloopové a víte kolik je 1+1, dojde vám, že v tom mém chatu nejsou vidět žádné nadávky. Takže jsem vlastně dostal mute za nadávky, i když jsem nenadával a následně mute za velké nadávky, přitom nepadly menší ani větší nadávky. Provokace je diskutabilní samozřejmě, tu možnost nevylučuji, ale ani nepotvrzuji. Takže teda jako další věc a zároveň poslední vám sdělím, že na mě hrajete dost levou a kryjete si navzájem zadky, bez jakéhokoliv použití rozumu. Asi je zvláštní, že padly pouze názory adminů a akademika, který si tím snaží nahrabat nějaké body. Z vašich odpovědí je jasně vidět, že ani trochu nepřemýšlíte o mé nevině a pouze hledáte spoustu důvodů, jak mě obvinit. A chtěl bych také ještě podotknout, že něco jako low Ježko a podobně se spíše považuje za názor.
- BodaSvabu
- Kolemjdoucí
A také by ses mohl lépe podívat na demo příště. Já se do ct nenapojil, zažádal jsem o mik ohledně hry a dostal jsem ho 

- BodaSvabu
- Kolemjdoucí
BodaSvabu píše: Jestli nejste primitivní poloopové a víte kolik je 1+1,....
2, slovy "dva". Není zač.
Vyřešeno.
-
Molex - Mistr
• Stránka 1 z 1