• Stránka 1 z 1
Žádost o úpravě Volného dnu
Zdravím !
Mám zde návrh na úpravu volného dne na JailBreak serverech.
1. Upravit VD v simon menu. Na 3. místě je Dát FreeDay upravil bych to tak, že bych to přejmenoval na FreeDayy nebo něco takového. Pokud na to klikneme obejví se nám další 2 možnosti - Dát Freeday a Zrušit Freeday. Samozřejmě Dát FreeDay je původní jako tomu bylo, ale Zrušit freeday je to samé, že nám naběhnout nicky hráčů(kteří mají VD) a pokud klikneme na nick hráče zrušímě mu VD a hráče se musí zapojit
2. Pokud vězeň dostane VD tak semu to nahoře zobrazí.
1. Řádek - hráči na serveru
2.Řádek - Kdo je simon / HVD
3.Řádek - Kdo je stavitel
4.Řádek bud nic (pokud vězeň nemá VD) nebo Máš volný den.
Protože někteří hráči si toho nevšimnou že mají volný den, nebo si myslí že už ho dostali utíkají kamsi a CT je zabije za porušení příkazu
+ Pokud by se zrealizoval 1. bod a simon zrušil hráči VD, tak by se hráči objevil text Simon ti zrušil volný den zapojuješ se do hry !
Mám zde návrh na úpravu volného dne na JailBreak serverech.
1. Upravit VD v simon menu. Na 3. místě je Dát FreeDay upravil bych to tak, že bych to přejmenoval na FreeDayy nebo něco takového. Pokud na to klikneme obejví se nám další 2 možnosti - Dát Freeday a Zrušit Freeday. Samozřejmě Dát FreeDay je původní jako tomu bylo, ale Zrušit freeday je to samé, že nám naběhnout nicky hráčů(kteří mají VD) a pokud klikneme na nick hráče zrušímě mu VD a hráče se musí zapojit
2. Pokud vězeň dostane VD tak semu to nahoře zobrazí.
1. Řádek - hráči na serveru
2.Řádek - Kdo je simon / HVD
3.Řádek - Kdo je stavitel
4.Řádek bud nic (pokud vězeň nemá VD) nebo Máš volný den.
Protože někteří hráči si toho nevšimnou že mají volný den, nebo si myslí že už ho dostali utíkají kamsi a CT je zabije za porušení příkazu
+ Pokud by se zrealizoval 1. bod a simon zrušil hráči VD, tak by se hráči objevil text Simon ti zrušil volný den zapojuješ se do hry !
lásku
-
PoWiiK - Zkušený
Žádost o úpravě Volného dnu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o úpravě Volného dnu
1.
-nevidím dôvod premenovať, sám som si pomenovanie všimol až keď som to uvidel v tutoriali
-zbytočnosť, simon si ho jednoducho zavolá, v čom je problém? Že svieti? Keď je to pre teba také obmedzujúce tak si ho zruš cez futbal, preklikával by si sa stále...
2.
-no neviem ako ty, ale ja som si všimol, že tam ukazuje živých i mŕtvych CT, simona a staviteľa i s tým, že ti HVD odpočitáva
-je vina T, že utekajú keď nemajú
-jediné čo by som uznal za vhodné je ukázať hráčovi, že je VD, i keď je pravda, že mu to na obrazovke ukáže, keď nevie, simon alebo CT ho vždy na to upozornia, v takom debilnom svete ešte nežijeme...
-nevidím dôvod premenovať, sám som si pomenovanie všimol až keď som to uvidel v tutoriali
-zbytočnosť, simon si ho jednoducho zavolá, v čom je problém? Že svieti? Keď je to pre teba také obmedzujúce tak si ho zruš cez futbal, preklikával by si sa stále...
2.
-no neviem ako ty, ale ja som si všimol, že tam ukazuje živých i mŕtvych CT, simona a staviteľa i s tým, že ti HVD odpočitáva

-je vina T, že utekajú keď nemajú
-jediné čo by som uznal za vhodné je ukázať hráčovi, že je VD, i keď je pravda, že mu to na obrazovke ukáže, keď nevie, simon alebo CT ho vždy na to upozornia, v takom debilnom svete ešte nežijeme...
-
Hoover - Spamer
Jsem proti. Už vidím jak se simoni těší na to až budou ukončovat VD přes smenu.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Fungovalo to takto bez větších problémů do teď, proč by to tak nemohlo fungovat i nadále? Jsem proti těmto návrhům. U toho, že by se ti napsalo "Jsi VD" nebo "Máš VD" by bylo to tam tím pádem bylo celé kolo, protože to navazuje na bod č. 1
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
DarkMouse píše:Fungovalo to takto bez větších problémů do teď, proč by to tak nemohlo fungovat i nadále? Jsem proti těmto návrhům. U toho, že by se ti napsalo "Jsi VD" nebo "Máš VD" by bylo to tam tím pádem bylo celé kolo, protože to navazuje na bod č. 1
Ale ukázať zlatý efekt ako pri kole by nebolo zlé

-
Hoover - Spamer
Ahoj
Myšlenka pěkná, zajímáš se o to, a to je super.. Ale další zbytečnost která bude zatěžovat jak server, tak i hráče... Stačí že si simon VD prostě ukončí...
Ne to v Smenu nějak složitě ukončovat...
Toť můj názor.
Proti.
Myšlenka pěkná, zajímáš se o to, a to je super.. Ale další zbytečnost která bude zatěžovat jak server, tak i hráče... Stačí že si simon VD prostě ukončí...
Ne to v Smenu nějak složitě ukončovat...
Toť můj názor.
Proti.
-
skywow - Drbna
Nevím no, jsem také proti. Líbí se mi to tak, jak je to teď
Líbí se mi to a nechci to nějak měnit a stejně si myslím, že by se Dwandy, nebo kdokoliv jiný zapotil u udělání pluginů, který by zrušil svit toho VD

Líbí se mi to a nechci to nějak měnit a stejně si myslím, že by se Dwandy, nebo kdokoliv jiný zapotil u udělání pluginů, který by zrušil svit toho VD

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Také jsem za to, aby to zůstalo tak jak to je. Funguje to dobře, tak nevidím důvod proč to měnit.
Do it right, with a smile. Or don't do it.
-
nikotiN - Pokročilý
Diky za navrh, o podobne zmene neuvazujeme.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1