• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Žádost o zlehčení banu JB8/KwajdoS
SID : STEAM_1:0:49824551
https://imgur.com/a/QNTjh
Dával jsem mfk a ještě prý používal wh...Ano kdybych dostal ban k perma ban k ct za ty multi free killy ale já jsem dostal permu za to rádoby wh ,když jsem se pouze díval na bratrův pohled ,který byl vedle mě a jelikož byl mrtvý a byl Téčko tak jsem viděl obrysy jeho spoluhráču což jsou téčka a podle toho jsem mířil a nikde ve vašich pravidlách to není zakázané takže nechápu jak jsem za to mohl dostat permu na všechny servery..Prosím o zlehčení banu klidně na perma ban k ct ale né na všechny servery..
https://imgur.com/a/QNTjh
Dával jsem mfk a ještě prý používal wh...Ano kdybych dostal ban k perma ban k ct za ty multi free killy ale já jsem dostal permu za to rádoby wh ,když jsem se pouze díval na bratrův pohled ,který byl vedle mě a jelikož byl mrtvý a byl Téčko tak jsem viděl obrysy jeho spoluhráču což jsou téčka a podle toho jsem mířil a nikde ve vašich pravidlách to není zakázané takže nechápu jak jsem za to mohl dostat permu na všechny servery..Prosím o zlehčení banu klidně na perma ban k ct ale né na všechny servery..
CS:GO HLSA
Minecraft Hlavní Admin
Minecraft Šerif
Brigádník
Šef oddělení VIP Podpory
Marketingový Konzultant
Minecraft Hlavní Admin
Minecraft Šerif
Brigádník
Šef oddělení VIP Podpory
Marketingový Konzultant
-
KwajdoS - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Žádost o zlehčení banu JB8/KwajdoS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o zlehčení banu JB8/KwajdoS
Jako Simon si se zabarikádoval Simon bloky, nedával si žádné příkazy a přes ty bloky si následně přesně střílel všechny vězně.
Ty vlastně ani nežádáš o unban, ale o zkrácení, nebo předělání na perma CT ban. Zajímavé, když jsi dal jen pouhý MFK, nebo dva. Navíc si se v podstatě sám přiznal, protože i tvá smyšlená story s bratrem je zakázaná, je to v podstatě WH. A jak se vlastně jmenuje brácha ve hře?
Možná, když se opravdu normálně přiznáš s tím, že to neuděláš, Life, nebo můj jiný šéfik, přimhouří oko a dá ti alespoň slevu na unban.
Večer ti sem hodím demo, už totiž nejsem na PC.
Ty vlastně ani nežádáš o unban, ale o zkrácení, nebo předělání na perma CT ban. Zajímavé, když jsi dal jen pouhý MFK, nebo dva. Navíc si se v podstatě sám přiznal, protože i tvá smyšlená story s bratrem je zakázaná, je to v podstatě WH. A jak se vlastně jmenuje brácha ve hře?
KwajdoS píše:když jsem se pouze díval na bratrův pohled ,který byl vedle mě a jelikož byl mrtvý a byl Téčko tak jsem viděl obrysy jeho spoluhráču což jsou téčka a podle toho jsem mířil a nikde ve vašich pravidlách to není zakázané takže nechápu jak jsem za to mohl dostat permu na všechny servery..
Možná, když se opravdu normálně přiznáš s tím, že to neuděláš, Life, nebo můj jiný šéfik, přimhouří oko a dá ti alespoň slevu na unban.

Večer ti sem hodím demo, už totiž nejsem na PC.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Tak to ani nechci unban ,když jsi takový hlupák a ani nevíš co je wh OMEGALUL KYS
CS:GO HLSA
Minecraft Hlavní Admin
Minecraft Šerif
Brigádník
Šef oddělení VIP Podpory
Marketingový Konzultant
Minecraft Hlavní Admin
Minecraft Šerif
Brigádník
Šef oddělení VIP Podpory
Marketingový Konzultant
-
KwajdoS - Kolemjdoucí
Unban nechceš.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1