• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost od admina na JB7.
Tímto bych chtěl požádat o admina na Jailbreak 7 mini.
Nick ve hře : *[$Socky$]* Folkic :* :3
Nick na fóru : 8jara8
Steam nick : Jůtub /Folkic/
Věk : 17
Nějaké prohřešky nebo bany : Žádné vážné bany jsem neměl ani nemám. Kdysi jsem tu hru moc nechápal takže všechny zabíjel, ale přečetl jsem si pravidla a uvědomil jsem si svoje chyby a teď vím co můžu a nemůžu.
Něco o sobě : Jmenuji se Jaroslav a žiju v ČR. Často sportuji a ve volném čase hraji Counter Strike 1.6, kde nejradši chodím na Jailbreaky.
Proč bych chtěl být adminem ?? : Abych čistil servery od lidí co chtějí pouze kazit hru a pomáhal udržovat pořádek.
Děkuji za přečtení žádosti.
Nick ve hře : *[$Socky$]* Folkic :* :3
Nick na fóru : 8jara8
Steam nick : Jůtub /Folkic/
Věk : 17
Nějaké prohřešky nebo bany : Žádné vážné bany jsem neměl ani nemám. Kdysi jsem tu hru moc nechápal takže všechny zabíjel, ale přečetl jsem si pravidla a uvědomil jsem si svoje chyby a teď vím co můžu a nemůžu.
Něco o sobě : Jmenuji se Jaroslav a žiju v ČR. Často sportuji a ve volném čase hraji Counter Strike 1.6, kde nejradši chodím na Jailbreaky.
Proč bych chtěl být adminem ?? : Abych čistil servery od lidí co chtějí pouze kazit hru a pomáhal udržovat pořádek.
Děkuji za přečtení žádosti.
Jsem hráč CS 1.6 a nejčastěji hraji na JB7 mini. Pod nickem *[$Socky$]* Folkic :* :3
-
8jara8 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žádost od admina na JB7.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost od admina na JB7.
Prihlas sa do akademie.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer