• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost od Admina :-)
1. Věk: Je mi 16 let.
2. Nick ve hře: Rhadley147
3. Originální MC: Jasňačka že mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám, měl jsem VIP na TS ... Ale stal se takový problém co se neměl vůbec stát ... No já magor jsem si updatoval Windows na 10 a samozřejmě jsem si nezalohoval Identitu žejo
.. Takže asi tak ... Ale plánuji opět koupit VIP a nebo to musím nějak vyřešit.
5. Primární server kde chcete práva: Survival
6. Denní aktivita: 2-3 hodinky ... Jak kdy
7. Přestupky na gamesites: Žádné, si teda aspoň myslim
8. Přestupky mimo gamesites: Nikde nehraji mimo Gamesites!!
9. Něco o mne (minimálne 20 slov): Jmenuji se Rošta, přezdívkou mi říkají Oťas, co se ta přezdívka drží asi od mých šesti let .. No to je jedno. Je mi 16 let což jste asi pravděpodobně viděly nahoře
... Moje koníčky patří hraní v DJ Roomkach na GS, moc mi baví překonávat rekordy lidí v roomkach a hlavně aby lidem bavily písničky ode mě 
10. Proč právě já mám byt adminem (minimálne 50 slov): Už jsem byl Adminem u vás což asi pravděpodobně vidíte v podpisu kde jsem byl. No a musel jsem odejít z Gamesites z toho důvodu že nebyl čas ... škola, učení apod .... No a teď se vše spravilo a chci to vše vrátit do stejného původu jak to bylo před tím
... Spoustu lidí mě tu zná, tak snad se tam najde nějáká ta šance a klapne to
... Děkuji za přečtení mého Postu a doufám že se vám přihláška líbí a klapne to
.. Děkuj !!!
S pozdravem Rhadley ............. P.S .... Omlouvám se za ten Podpis že už nečiním na těch serverech .. Ale nechal jsem to tam kvůli tomu, aby jste věděli kde jsem byl tím Adminem a co jsem kde všechno měl !!!
2. Nick ve hře: Rhadley147
3. Originální MC: Jasňačka že mám

4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám, měl jsem VIP na TS ... Ale stal se takový problém co se neměl vůbec stát ... No já magor jsem si updatoval Windows na 10 a samozřejmě jsem si nezalohoval Identitu žejo

5. Primární server kde chcete práva: Survival
6. Denní aktivita: 2-3 hodinky ... Jak kdy

7. Přestupky na gamesites: Žádné, si teda aspoň myslim

8. Přestupky mimo gamesites: Nikde nehraji mimo Gamesites!!
9. Něco o mne (minimálne 20 slov): Jmenuji se Rošta, přezdívkou mi říkají Oťas, co se ta přezdívka drží asi od mých šesti let .. No to je jedno. Je mi 16 let což jste asi pravděpodobně viděly nahoře

10. Proč právě já mám byt adminem (minimálne 50 slov): Už jsem byl Adminem u vás což asi pravděpodobně vidíte v podpisu kde jsem byl. No a musel jsem odejít z Gamesites z toho důvodu že nebyl čas ... škola, učení apod .... No a teď se vše spravilo a chci to vše vrátit do stejného původu jak to bylo před tím

S pozdravem Rhadley ............. P.S .... Omlouvám se za ten Podpis že už nečiním na těch serverech .. Ale nechal jsem to tam kvůli tomu, aby jste věděli kde jsem byl tím Adminem a co jsem kde všechno měl !!!

-
Rhadley - Drbna
[Zamítnuto] Žádost od Admina :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost od Admina :-)
Zamítám.
Neprošel akademii.
Neprošel akademii.
-
TheRsM1 - Profesionál