• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost sHiMi/JailBreak
Předmět topicu: sHiMi/ JailBreak
Nick na serveru: sHiMi
SID: STEAM_1:0:198747795
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=118644
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Nějaký ten ban tam určitě byl 5+ let zpátka na cs 1.6 na csgo si nejsem vědom banu.
Něco o mně: Ahoj, jsem Šimon je mi 21 let, jsem ze Středočekého kraje, po škole jsem začal dělat "provozního v obchodu s zimním vybavením" přes zimu si sem tam něco přivydělám jako instriktor + trener lyžování. Na serveru jsem poměrně často a troufám si říct že mně zná více než 80% aktivních lidí.
Proč právě já: Hraju převážně na večer, když už nejsou přitomni admini
. Sem tam se napojí vocasové co rádi dělají bordel a kazí ten večení chill u jailu, pak většina lidí odchazí včetně mě. Rád bych s tím něco dělal, vocase můžu hodit do PP, ale to nezmění nic v tu danou chvíli a požitek ze hry je pryč.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2k hodin z čehoš bude tak 40% na Jailu + 700 na 1.6tkách (50/50 furien/jail)
Případné poznámky: Koukám že mám rád %, v poslední době jsem i docela aktivní na turnajich, viz tabulka na gs.lize hráč měsíce hah. Když už budou nějaký "nadávky" v chatu tak jsou formou vtipu (možná tam bude vyjímka na vopice, který si večer přišli udělat lepší den z JB hráčů a dávají MFK/FK nebo kazí hru a baví se jen oni) nic do hoďky startuje turnaj jdu se chystat
shimi vd (pozdrav hah)
Nick na serveru: sHiMi
SID: STEAM_1:0:198747795
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=118644
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Nějaký ten ban tam určitě byl 5+ let zpátka na cs 1.6 na csgo si nejsem vědom banu.
Něco o mně: Ahoj, jsem Šimon je mi 21 let, jsem ze Středočekého kraje, po škole jsem začal dělat "provozního v obchodu s zimním vybavením" přes zimu si sem tam něco přivydělám jako instriktor + trener lyžování. Na serveru jsem poměrně často a troufám si říct že mně zná více než 80% aktivních lidí.
Proč právě já: Hraju převážně na večer, když už nejsou přitomni admini

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2k hodin z čehoš bude tak 40% na Jailu + 700 na 1.6tkách (50/50 furien/jail)
Případné poznámky: Koukám že mám rád %, v poslední době jsem i docela aktivní na turnajich, viz tabulka na gs.lize hráč měsíce hah. Když už budou nějaký "nadávky" v chatu tak jsou formou vtipu (možná tam bude vyjímka na vopice, který si večer přišli udělat lepší den z JB hráčů a dávají MFK/FK nebo kazí hru a baví se jen oni) nic do hoďky startuje turnaj jdu se chystat

shimi vd (pozdrav hah)
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“
- Shimix
- CS:GO Admin-akademik
[Zamítnuto] Žádost sHiMi/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost sHiMi/JailBreak
Čau,
vypadáš jako pěkný kandidát na admina. Přes co ale vlak nejede, tak je pěkný chat bez nadávek, který by měl mít rozhodně každý admin. Dále nahlašuj, nepiš už žádné blbosti a příště to výjde.
Znovu si můžeš požádat za měsíc.
Zamítnuto.
vypadáš jako pěkný kandidát na admina. Přes co ale vlak nejede, tak je pěkný chat bez nadávek, který by měl mít rozhodně každý admin. Dále nahlašuj, nepiš už žádné blbosti a příště to výjde.
Znovu si můžeš požádat za měsíc.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Re: [Zamítnuto] Žádost sHiMi/JailBreak
Poslušně se hlásím po klidném měsíci a chatu
. Doufám že se stačí ozvat jen tady pod příspěvek. (není problém napsat nový)
shimi vd

shimi vd
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“
- Shimix
- CS:GO Admin-akademik
• Stránka 1 z 1