• Stránka 1 z 1
(Zamietnute)Zachodovy Zvon / ZM
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Zombie Serveroch.
Nick v hre : Zachodovy Zvon
Nick na fóre : ZachodovyZvon
Profil na fóre : zachodovyzvon-u53028.html
Vek : 16
Steam nick : Zachodovy Zvon
Steam ID : STEAM_0:1:171934084
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=5293
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, mam jeden BAN z roku 2015 a myslím že viac ich nemám ak áno predom sa ospravedlnujem.
Pár slov o mne : Ahoj, mám 16 rokov, pochádzam zo stredného slovenska moje koničky sú : Hranie futbalu , hokeju a počitačových hier "Counter-Strike 1.6"
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, a nechcem aby hráči porušovali pravidla (bugovanie, teamovanie , cheatovanie , nadavanie).
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : Zachodovy Zvon
Nick na fóre : ZachodovyZvon
Profil na fóre : zachodovyzvon-u53028.html
Vek : 16
Steam nick : Zachodovy Zvon
Steam ID : STEAM_0:1:171934084
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=5293
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, mam jeden BAN z roku 2015 a myslím že viac ich nemám ak áno predom sa ospravedlnujem.
Pár slov o mne : Ahoj, mám 16 rokov, pochádzam zo stredného slovenska moje koničky sú : Hranie futbalu , hokeju a počitačových hier "Counter-Strike 1.6"
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, a nechcem aby hráči porušovali pravidla (bugovanie, teamovanie , cheatovanie , nadavanie).
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Zombie Chronic #1 EVIP
Zombie Mini #2 EVIP
Zombie Mini #2 EVIP
- ZachodovyZvon
- Amatér
(Zamietnute)Zachodovy Zvon / ZM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zachodovy Zvon / ZM
REFRESH !
e. Maxwell : Hráč mi nepřijde dostatečně připraven k práci administrátora serveru. Vyjadřuji se zde hlavně z důvodu, že jsem řešil jeho odfláknuté nahlášení v porušení pravidel a přijde mi, že chce prostě dostat práva, co nejrychleji bez nějaké snahy.
e. Maxwell : Hráč mi nepřijde dostatečně připraven k práci administrátora serveru. Vyjadřuji se zde hlavně z důvodu, že jsem řešil jeho odfláknuté nahlášení v porušení pravidel a přijde mi, že chce prostě dostat práva, co nejrychleji bez nějaké snahy.
Zombie Chronic #1 EVIP
Zombie Mini #2 EVIP
Zombie Mini #2 EVIP
- ZachodovyZvon
- Amatér
Celý tvoj chat je o "Ukludni sa" a podobne, skor mi to príde ako provokácia a deptalo by ma to viac, ako nejaká malá nadávka, kedže to fakt píšeš každému a za všetko... + o tom, že po 6 hodinách od žiadosti do nej napíšeš Refresh...
Na pozíciu ZM admina sa žial nehodíš.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Celý tvoj chat je o "Ukludni sa" a podobne, skor mi to príde ako provokácia a deptalo by ma to viac, ako nejaká malá nadávka, kedže to fakt píšeš každému a za všetko... + o tom, že po 6 hodinách od žiadosti do nej napíšeš Refresh...
Tak, píšem to hráčom myslím to "ukludni sa" iba tým ktorý nadavaju nemyslím tým jednu nadavku myslím tym viac nadavok v jednej vete
po 6 hodinách som napisal "REFRESH" z dôvodu že to bolo už na konci a nedalo sa to všimnuť
Na poziciu, ZM sa nehodím .. Myslím že sa to dá zlepšiť ak mám čo (skusím akademiu)
Zombie Chronic #1 EVIP
Zombie Mini #2 EVIP
Zombie Mini #2 EVIP
- ZachodovyZvon
- Amatér
Dohodneme sa takto, prihlas sa do akademie, uspesne nou prejdi a potom si poziadaj o prava opat.
Zamietam
Zamietam
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1