• Stránka 1 z 1
(Zamítnuto) Basebuilder / Vendess
Dobrý deň rád by som požiadal o admin práva na Basebuilder
Nick v hre : Vendess
Nick na fóre : Vendess
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20.12.2016 mi bude 16
Steam nick : Vendess
Steam ID : STEAM_0:1:87185904
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=2585
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Perma žiadna. Posledný ban si už ani nepamätám možno tak pred rokom. Správam sa (snažím sa) slušne
Niečo o sebe : Hoj Volám sa Samuel som chalan z Košíc. Chodím na Komenského 44 elektrotechnika. Hrám hokej (profesionálne) za HC-Kočice. Vo voľnom čase si zacvičím,chodím s kamošmi von a hrávam komp. Nemám rád slovenčinu (ako vyučovací jazyk) ale Matiku zvládam perfektne.Mám rad vtipy a viem pobaviť ľudí.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak hlavne kvôli takým veciam ktoré sa stávajú nie len mne , ale určite aj ostatným, napr. hráči ktorý blokujú kempy,hrubé nadávky v chate,ponižovanie sa,dohody (00,blok v tunely,PW,už si nezahráš ak mi nebudeš plniť,... atď.)Taktiež ma BB1 baví a kvôli takýmto hráčom mám niekedy chuť to vypnúť. Určite to tak cítia aj ostatný a preto to chcem zmeniť.
Ďakujem za ochotu posúdiť túto prihlášku. Berte to s nadhľadom za Slang a občasné chyby sa ospravedlňujem.
Pekný deň
Nick v hre : Vendess
Nick na fóre : Vendess
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20.12.2016 mi bude 16
Steam nick : Vendess
Steam ID : STEAM_0:1:87185904
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=2585
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Perma žiadna. Posledný ban si už ani nepamätám možno tak pred rokom. Správam sa (snažím sa) slušne

Niečo o sebe : Hoj Volám sa Samuel som chalan z Košíc. Chodím na Komenského 44 elektrotechnika. Hrám hokej (profesionálne) za HC-Kočice. Vo voľnom čase si zacvičím,chodím s kamošmi von a hrávam komp. Nemám rád slovenčinu (ako vyučovací jazyk) ale Matiku zvládam perfektne.Mám rad vtipy a viem pobaviť ľudí.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak hlavne kvôli takým veciam ktoré sa stávajú nie len mne , ale určite aj ostatným, napr. hráči ktorý blokujú kempy,hrubé nadávky v chate,ponižovanie sa,dohody (00,blok v tunely,PW,už si nezahráš ak mi nebudeš plniť,... atď.)Taktiež ma BB1 baví a kvôli takýmto hráčom mám niekedy chuť to vypnúť. Určite to tak cítia aj ostatný a preto to chcem zmeniť.
Ďakujem za ochotu posúdiť túto prihlášku. Berte to s nadhľadom za Slang a občasné chyby sa ospravedlňujem.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
(Zamítnuto) Basebuilder / Vendess
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder / Vendess
Nemám s žadatelem žádný vztah ve hře ani mimo a ani se nebavíme, ale vím že je ve hře v pohodě, má dobrý skil a myslím, že mít o jednoho admina víc by neuškodilo server je teď hodně hraný a nemám problém s adminami ale štve mě když nám admini píšou plňte plňte např. Ruzenka a pak se člověk podívá do top 15 a Ruzenka má 1500 killu, a 103 umření, tak nevím ale myslím si, že admini by měli být spravedlivý a hodil by se nový admin který bude pomáhat hrál sem tam teď celý den, a nikdy mi tam třeba zrovna Ruzenka nepomohl nevím jestli to je jen můj názor ale jako admin stojí za prd. Takže si myslím že b to chtělo ještě jednoho spravedlivého admina vedle Kavika a Strengiho které sem tam viděl dnes. Jestli Vás můj názor zajímá nebo ne je na Vás. Hodně štěstí žadateli, určitě jako hráč serveru DOPORUČUJI
You miss 100% of shots you don't take
-
Kond25 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1