Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

(Zamítnuto)Žádost o práva na BB2

Příspěvekod Azraelik » 29 lis 2016, 19:37

Dobrý den, rád bych požádal o administrátorská práva na server BaseBuilder2

Jméno ve hře: Azrael

Jméno zde na fórum: Azraelik

Profil na fórum: azraelik-u52852.html

Věk: 18 Let

Steam jméno: thonson1997

Steam ID: STEAM_0:0:144005813

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=908317

Bany a prohřešky: No, nechci vám tu nic nalhávat, ale když jsem hrával na NS, tak jich pár určitě bylo, ale nikdy nebyl žádný permanentní byly to spíše takové ty menší na 30-60min. Ale pamatuji si na jeden který jsem dostal na týden bylo to zrovna na serveru BaseBuilder2, no a prostě nějaký člověk mi něco bloknul a já prostě vypěnil už tak moc, že jsem napsal fakt něco hnusného a dostal jsem ban na týden za nadávky :D Už je to, ale dlouho zkusil bych si tipnout, tak 3-4roky.

Něco o sobě:Takže, ahoj jmenuji se David. Je mi 18let. Bydlím kousek od Velkého Meziříčí, moje záliby jsou například Florbal, Cs 1.6 BB2 především. Další moje oblíbené hry jsou League of legends atd. Jsem ve třetím ročníku ročníku, obor automechanik/seřizovač. Dále chodím se svým psem na cvičák každou neděli. Rád chodím na procházky s mojí přítelkyní. Jsem typ člověka, který rád pomáhá lidem, jsem docela klidný teda když mě hráči na BaseBuildru neblokují tunel párkrát se to nějak přežit dá, ale potom už je to horší, ale musím se krotit :D Moje další velká záliba je skládat lidem komponenty do PC, a obecně pomáhat okolo Počítače. Dále si určitě zajdu s klukama o víkendu někdy na nějaké to pivko pobavit se zahrát kulečník, a prostě pobavit se, věk si myslím, že je na to ten nejlepší :D Dále bych chtěl říct, že se znám osobně od školky už s kamarádem který tu má u vás taky admina, a jsem s ním pomale neustále v kontaktu, takže mi vždy rád se vším pomůže to bude asi vše.

Proč bych se chtěl stát Adminem: Adminem chci být především proto, protože na BB2 to je hrůza, i když tam je neustále admin Bzuk, tak i tak to nezvládne všechno, tím nechci říct, že je někdo špatný. A-Team je fajn dle mého názoru, ale o BB2 se stará jenom Bzuk. Tímto bych mu chtěl pomoct, aby toho neměl moc na hlavu. V PPčkách nemám nic nahlášeného, je to z důvodů, že jsem cca 15+- lidí nahlásil pokaždé Bzukovi na STEAM. Takže touhle formou bych chtěl především pomoct vám na BB2. Doufám, že to takhle bude stačit a že by se tam našlo třeba nějaké místečko.

Dopředu vám děkuji za vyjádření, ať už je jakékoliv. :) Přeji hezký zbytek dne.
Azraelik
Pokročilý
Pokročilý

(Zamítnuto)Žádost o práva na BB2

od Rumcajz » 29 lis 2016, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na BB2

Příspěvekod Niggas » 29 lis 2016, 23:23

Bolo by fajn, keby dodáš aj HLST z NonSteamu.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Azraelik » 30 lis 2016, 13:16

Zdravím, předem chci poděkovat za odpověď, ale teď k věci. Na NS jsem hrával 2-3Roky zpět používal jsem docela hodně jiných jmen, ale nejčastěji jsem používal jméno "Azik". Zkoušel jsem něco najít v HLStats, ale nic mě to nenašlo jenom něco podobného, ale jsem si jist, že to já nejsem.
Azraelik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Niggas » 30 lis 2016, 13:27

No lebo mi príde, že na steame si začal hrávat len tento mesiac po dlhej prestávke. Alebo sa mýllim ?
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Azraelik » 30 lis 2016, 13:39

Nene hraji tam, ale neměl jsem moc aktivitu protože jsem měl nějaké problémy které už mám dávno vyřešené, ale teď jsem hodně začal a věnuji se tomu dá se říct na 100%
Azraelik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 04 pro 2016, 16:03 VIP

ahoj nahraj este nejaku aktivitu, nahlas 10 ludi do porusenie pravidiel a potom mi napis.
Pridaj si ma na steam Roxtedy007

Zatial v rieseni
Roxtedy
Mistr
Mistr

Re: (V rieseni)Žádost o práva na BB2

Příspěvekod Kavik444 » 09 pro 2016, 22:34

Zamítnuto.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444