Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

Zanedbávání JUMP a BHOP serverů

Příspěvekod LeftyCZ » 18 říj 2013, 14:13

Zajímalo by mě, jestli něco hodláte dělat s Bhop a Jump servery? Téměř každý den se tu zvesela scriptuje, admini nikde, díky čemuž jsou tu totálně zpraseny veškeré topky. Hlavě, že díky vašemu supr čupr promyšlenému systému tam má práva celá sekce, ale z té kopy lidí tam občas zajde jen Rajtow a vendeta. Nové mapy taky nikdo nepřidává, ikdyž jsem na to poukazoval už před rokem a s nahlášenými bugy se taky za celou dobu nic neděje. Chápu, že se nejedná o primární servery na GS, ale zajímalo by mě jestli na to už úplně prdíte, nebo se bude něco dít???
Předem díky za duchaplnou odpověď
váš silně nespokojený LeftyCZ
LeftyCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zanedbávání JUMP a BHOP serverů

od Rumcajz » 18 říj 2013, 14:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zanedbávání JUMP a BHOP serverů

Příspěvekod VOLUMEcz » 18 říj 2013, 16:51

Asi jsi si doposud ještě neuvědomil, že nábory adminů ještě probíhají a tak nahozená práva nemusí mít všichni;
ne všichni mají jako "prioritní" server ten, kde hraješ ty a ne všichni admini tam budou v čas jako ty.
Navíc i ty jako ex admin a i ostatní hráči můžete pomoci tím, že natočíte hráče a dáte jej do sekce porušování pravidel...

Závěrem, co se týče změn, map, bugů aj.
Asi ti opět uniklo, že tyto servery dostaly nové vedení (Gaizen & VOLUMEcz), a tak bys mohl své poznatky
směrovat na ně a smířit se také s tím, že ne všechny změny na serverech provedeme v prvních dnech, nýbrž
ale v průběhu času tak, aby byli všichni spokojeni.

lock
The Legend in 2009 - 2014.
VOLUMEcz
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Jump Servery