• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Žáner
No né, konečně někdo kdo miluje Metallicu
jaká je tvá nejoblíbenější písnička? Za mě: One, Nothing else matters, Whom the bell tolls, Master of Puppets... No mohl bych pokračovat od nekonečna 

Tonight, Gehrman joins the hunt!

-
tennejvetsi - Zkušený
Koukám, že všichni jsou pohlceni modernou a nikoho už nezajímají styl jako rock, punk, starý big beat, country, 80ky, Beatles apod.
Poslouchám skoro vše krom těch moderních šíleností. I vážnou hudbu. Poslechnu si klidně Beatles, ZZtop, Elvise, Beatles, Johnnyho Cashe, Deep Purple, Iggyho Popa, Škorpíky, Smokies, Slade, hudbu z Pomády, pak málo známé songy, které se nikde nehrají, občas něco tanečního, pak občas pro legraci si pouštím 90ky jako vzpomínku na dětství..pak různý provary dob minulých 60ky, 70ky...pak ještě je dobrý Electro swing, soulové písně, sem tam funky...někdy reggae...spíš to starší...
Kubánská hudba je dobrá....salsa...divoké tance, jižanský nádech,... Carlos Santana pecka...Svého času i takový George Michael nebyl špatný... je toho moc..určitě to nejde shrnout tak, že napíšu jeden žánr a jednu skupinu a tím to hasne..Hudba je víc než jedna skupina v jednom žánru 

-
freeky - Zkušený
Qwell píše:HooveR píše:Qwell píše:"Melodický death metal"DD tak to si mě rozsekal bro
D jakoby nemám nic proti tomu, ale tohle spojení se mi zdá dost ulítlí
Moreee, čo je problém?
Hele já ti nevim, ale vubec mi to nejde dohromady
https://www.youtube.com/watch?v=ZjZhwCM88pA Stačí?

-
Hoover - Spamer
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3