• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zariche
Dobrý den mám taký problém cca dva dny zpět jsem dostal na servru bb2 item zariche načetly se mi body a lucker ocenění po sléze jsem si chtěl koupit další hp ale zjistil jsem že mi nebyli přičteny staty za zariche a ve finále když jsem najel na item zariche tak mi to píše že item zariche zatím nemám i když mi na monitoru vyskočila tabulka že jsem ho získal tak prosím o pomoc velice vám děkuji hráč K@mik@ze
-
vasekhynek - Amatér
Re: Zariche
možné to je ale pak nechápu proc mi psalo že mam item zariche a dalo mi to body
-
vasekhynek - Amatér
no děkuji všem že to někdo řeší
koukám že to je asi každému jedno co stát se to hlsa tak už je po problému ale obyčejný hráč má hold smůlu 

-
vasekhynek - Amatér
Vždyť jsi ani nepopsal problém, nic. Já ze tří řádků fakt nedokážu být jasnovidec a vědět, jak Ti pomoci. Až tu bude jasně rozepsané, co se vlastně stalo, můžu zkusit se nad tím pozastavit.
-
Xter - Spamerův sluha
Hrál jsem jako vždy na servru bb2 když jsem byl jako postava ct tak po zabití zm mě na monitoru vyskočila tabulka že jsem získal item zariche a lucker dostal jsem za obojí plný počet bodu , po sléze jsem si chtěl dokoupit nějaké věci jako je třeba hp nebo poško ale v tu danou chvíli jsem zjistil že se mi nepřičetly staty za získaní zariche a tak jsem se koukl na ocenění tam ho normálně mám a na samotném itemu zariche zase prozměnu ne tak nevím co s tím mám dělat zariche mi padlo a přitom se mi nějak buglo a neukazuje se mi tak prosím o pomoc
-
vasekhynek - Amatér
vasekhynek píše:Hrál jsem jako vždy na servru bb2 když jsem byl jako postava ct tak po zabití zm mě na monitoru vyskočila tabulka že jsem získal item zariche a lucker dostal jsem za obojí plný počet bodu , po sléze jsem si chtěl dokoupit nějaké věci jako je třeba hp nebo poško ale v tu danou chvíli jsem zjistil že se mi nepřičetly staty za získaní zariche a tak jsem se koukl na ocenění tam ho normálně mám a na samotném itemu zariche zase prozměnu ne tak nevím co s tím mám dělat zariche mi padlo a přitom se mi nějak buglo a neukazuje se mi tak prosím o pomoc
Dokážeš to vyscreenovat?
-
Xter - Spamerův sluha
a co ti mám vyscreenovat?
-
vasekhynek - Amatér
No, že ho máš, ale nejde.
-
Xter - Spamerův sluha
jak to mám udělat a kde ten scren pak najdu
-
vasekhynek - Amatér
udelal jsem vse co jsi chtel ale nemohu to nikde ve slozkach najit
-
vasekhynek - Amatér
mám cs od gs play kde najdu to demo a scren ?
-
vasekhynek - Amatér
http://leteckaposta.cz/338580702 zde mas to demo
-
vasekhynek - Amatér
a moje VALVE_0:0:1088266936
-
vasekhynek - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2