• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno]Zasekávání map
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? ... 32 bitový
Jak dlouho vám problém přetrvává? ... Kolem dvou měsíců.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? ... * (viz. dole)
Nemáte config někoho jiného (stažený)? ... Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? ... Mám jen jedno PC.
Popis problému :
Při Competitive : Normálně zapnu a hraju, ale po pár kolech moje skiny vypadají jako např. Overgrowth hra normálně jede, ale zase po pár kolech se mi to sekne, zmrzne obrazovka a napíše to : Program CS:GO přestal pracovat.
Při normlání hře (např. Casual) : Hra jede v pořádku, jenom mám seklé skiny (opět po pár kolech). Ale když jdu hrát jiný "mód" např. Arms Race, tak se to sice načte, ale tlačítko Continue : 5 zešedne a hra zamrzne... Se zaseklým tlačítkem se to stává i když se změní mapa a třeba se ani nesekly skiny.
Info : Zkoušel jsem už snad většinu možností k opravě padání CS:GO, ale žádný neměl účinek ani na dva dny.
Zkoušel jsem i reinstall ale ani ten nepomohl.
Zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry. - Napsalo mi to, že mám špatně nainstalovaný DirectX, pak jsem ho tedy přeintaloval, ale problém přetrvával dál.
Knihovnu nemám s nikým sdílenou.
https://ctrlv.cz/XSe2 - AWP jako Overgrowth
* 1) Steam/steamapps/common/counter strike: global offensive/csgo/cfg
2) Otevři config.cfg a najdi tam příkaz cl_disablehtmlmotd "0" a přepiš to na "1"
3) Ulož a zavři
4) Najdi si video.txt, otevři to a najdi si setting.mem_level" "0" a přepiš to na "1"
5) Ulož a ve klikni pravým na video.txt a dej vlastnosti tam zaklikni "jen pro čtení"
6) Pak jdi zpátky do složky csgo a tam najdi csgo.exe, klikni pravým, vlastnosti, tam to "jen pro čtení" odklikni pryč. Pak dej ještě kompatibilita, tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows XP ( servis pack 2 ). Potom tam ještě zaklikni spouštět tento program jako správce. Dej uložit / apply a ok
7) Jdi do knihovny her na steamu, klikni pravým na csgo, vlastnosti možnosti spuštění / set launch options: a napiš tam tohle: -novid -freq 100 -threads 4 -high -fps_max 999 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex +mat_queue_mode 2
Potom dej OK a vyzkoušej.
Už si s tím nevím rady předem děkuji za odpovědi.
Lucky 13
Jak dlouho vám problém přetrvává? ... Kolem dvou měsíců.
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? ... * (viz. dole)
Nemáte config někoho jiného (stažený)? ... Ne.
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? ... Mám jen jedno PC.
Popis problému :
Při Competitive : Normálně zapnu a hraju, ale po pár kolech moje skiny vypadají jako např. Overgrowth hra normálně jede, ale zase po pár kolech se mi to sekne, zmrzne obrazovka a napíše to : Program CS:GO přestal pracovat.
Při normlání hře (např. Casual) : Hra jede v pořádku, jenom mám seklé skiny (opět po pár kolech). Ale když jdu hrát jiný "mód" např. Arms Race, tak se to sice načte, ale tlačítko Continue : 5 zešedne a hra zamrzne... Se zaseklým tlačítkem se to stává i když se změní mapa a třeba se ani nesekly skiny.
Info : Zkoušel jsem už snad většinu možností k opravě padání CS:GO, ale žádný neměl účinek ani na dva dny.
Zkoušel jsem i reinstall ale ani ten nepomohl.
Zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry. - Napsalo mi to, že mám špatně nainstalovaný DirectX, pak jsem ho tedy přeintaloval, ale problém přetrvával dál.
Knihovnu nemám s nikým sdílenou.
https://ctrlv.cz/XSe2 - AWP jako Overgrowth
* 1) Steam/steamapps/common/counter strike: global offensive/csgo/cfg
2) Otevři config.cfg a najdi tam příkaz cl_disablehtmlmotd "0" a přepiš to na "1"
3) Ulož a zavři
4) Najdi si video.txt, otevři to a najdi si setting.mem_level" "0" a přepiš to na "1"
5) Ulož a ve klikni pravým na video.txt a dej vlastnosti tam zaklikni "jen pro čtení"
6) Pak jdi zpátky do složky csgo a tam najdi csgo.exe, klikni pravým, vlastnosti, tam to "jen pro čtení" odklikni pryč. Pak dej ještě kompatibilita, tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows XP ( servis pack 2 ). Potom tam ještě zaklikni spouštět tento program jako správce. Dej uložit / apply a ok
7) Jdi do knihovny her na steamu, klikni pravým na csgo, vlastnosti možnosti spuštění / set launch options: a napiš tam tohle: -novid -freq 100 -threads 4 -high -fps_max 999 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex +mat_queue_mode 2
Potom dej OK a vyzkoušej.
Už si s tím nevím rady předem děkuji za odpovědi.
Lucky 13
-
Lucky13 - Amatér
[Vyřešeno]Zasekávání map
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zasekávání map
Asi ti to nedáva pc , skús dat správu úloh ked máš zapaté GO tam daj procesy klik ne na csgo a daj že priorita a nastav to na najväčšie
- Deathspirit
- Amatér
Čauko .. hoď mi sem tvoji zostavu prosím ťa
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
NeznamySK píše:Čauko .. hoď mi sem tvoji zostavu prosím ťa
https://ctrlv.cz/shots/2015/12/20/uJ0I.png
-
Lucky13 - Amatér
Deathspirit píše:Asi ti to nedáva pc , skús dat správu úloh ked máš zapaté GO tam daj procesy klik ne na csgo a daj že priorita a nastav to na najväčšie
Zkoušel jsem, ale pořád mi to padá pří načtení hry. Jinak dík za pomoc

-
Lucky13 - Amatér
Lucky13 píše:Deathspirit píše:Asi ti to nedáva pc , skús dat správu úloh ked máš zapaté GO tam daj procesy klik ne na csgo a daj že priorita a nastav to na najväčšie
Lol, to je ale epic

Problém myslím že je u grafiky, protože "herní grafika, tam máš už málo mb", jinak jaký máš windows? 10,8,7?
niggach
-
PeTrCz - Drbna
PeTrCz píše:Lucky13 píše:Deathspirit píše:Asi ti to nedáva pc , skús dat správu úloh ked máš zapaté GO tam daj procesy klik ne na csgo a daj že priorita a nastav to na najväčšie
Lol, to je ale epic
Problém myslím že je u grafiky, protože "herní grafika, tam máš už málo mb", jinak jaký máš windows? 10,8,7?
Windows 7
-
Lucky13 - Amatér
Čauko no skús si vypnúť podporu viacjadrového vykreslovania v nastaveniach grafiky.
-
Lubou - Profesionál
1. Otevři si Steam
2. Klikni Steam > Nastavení
3. Jdi do "Stahování / Downloads"
4. Klikni na "Steam - Složky knihovny"
5. Klikni na "Přidat složku" a vyber adresář který obsahuje tvoje hry.
6. Klikni na "OK"
7. Restartni Steam
6. Klikni na "OK"
7. Restartni Steam
-
LANDON - Kazatelův učeň
počuj ty si v tom počítači pridával ramky a menil graficku ?
-
Lubou - Profesionál
NeznamySK píše:Čauko no skús si vypnúť podporu viacjadrového vykreslovania v nastaveniach grafiky.
Zkoušel jsem, ale ani to nepomohlo, jinak dík za pomoc

-
Lucky13 - Amatér
LANDON píše:1. Otevři si Steam
6. Klikni na "OK"
7. Restartni Steam
Taky nefunguje, jinak dík za snahu

-
Lucky13 - Amatér
Ve video.txt, najdi "setting.mem_level" řádek. Defaultně by to mělo být na "2". Změn to na 1 "0".
-
LANDON - Kazatelův učeň
Jak jak to vypadá šéfe, funguje ?
-
LANDON - Kazatelův učeň
LANDON píše:Jak jak to vypadá šéfe, funguje ?
Ahoj, po vyzkoušení sice nefunguje, Ale napadlo mě, že můj PC nezvládne tolik skinů najednou, a tak se začnou sekat, takže jsem všechny skiny na test přestal používat. Zatím mi to funguje, ale uvidíme, kdyžtak napíšu.
Rekord seknutí

Díky za pomoc, kdyžtak se ozvu. Lucky 13

-
Lucky13 - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2