• Stránka 1 z 1
Zasekávání obrazu u her
• Typ přístroje: Stolní počítač
• Typ problému: Ve všech hrách, které hraju...
• Jak starý je přístroj: Necelý rok
• Kdy se problém začal projevovat: Je to cca 5 týdnu, nepamatuji co jsem s PC dělal.
• Komponenty v PC
CPU: Intel Core i7-8700
Motherboard: Něco od HP...
. PC je sestavený přímo od HP.
GPU: GeForce GTX 1050 2GB
RAM: 16GB
• Podrobnější popis problému:
Zdravím, necelých 5 týdnu mě trápí problém, kdy se mi během hry zasekne obraz na 6/7 sekund a poté odsekne. Zvuk přitom normálně běží. Nevím jak to přesněji popsat, ale snad tohle bude nějak stačit.

• Kdy se problém začal projevovat: Je to cca 5 týdnu, nepamatuji co jsem s PC dělal.

• Komponenty v PC
CPU: Intel Core i7-8700
Motherboard: Něco od HP...

GPU: GeForce GTX 1050 2GB
RAM: 16GB
• Podrobnější popis problému:
Zdravím, necelých 5 týdnu mě trápí problém, kdy se mi během hry zasekne obraz na 6/7 sekund a poté odsekne. Zvuk přitom normálně běží. Nevím jak to přesněji popsat, ale snad tohle bude nějak stačit.

-
B3zzubk4 - CS:GO Server Admin
Zasekávání obrazu u her
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zasekávání obrazu u her
B3zzubk4 píše:• Typ přístroje: Stolní počítač
• Kdy se problém začal projevovat: Je to cca 5 týdnu, nepamatuji co jsem s PC dělal.![]()
• Komponenty v PC ...
Ako prve skontroluj aktualnost ovladacov a chladenie... pokial je to ok, a mas moznost, reinstaluj OS... Ak to bude robit aj potom, treba vyuzit zaruku od HP a odniest im tam PC. Autorizovane servisy HP pracuju celkom rychlo a podla mojich skusenosti velmi kvalitne...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
I po aktualizaci ovladačů a reinstalu OS problém stále přetrvává. Takže mi neschází asi nic jiného, než reklamace.

-
B3zzubk4 - CS:GO Server Admin
B3zzubk4 píše:I po aktualizaci ovladačů a reinstalu OS problém stále přetrvává. Takže mi neschází asi nic jiného, než reklamace.
Tiež ti bolo doporučené skontrolovať chladenie - k tomu si nič neuviedol (a možno stačí pc len vyfúkať).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1