• Stránka 1 z 1
[V] Zaujaty Miselin
Ahoj,
Davam stiznost na admina Destinyho alias Miselina.
Nechapu, proc i kdyz sem nepsal zadnou nadavku, coz obcas napisu ..pravda, tak mi dal bana i kdyz dal ban proc aspon enco nenapise nebo neda kick, nenapsal sem zadnou nadavku a dostanu ban a typek co tam pise ze miselin je vypatlanej tak nedostane nic? Nechapu ze je az takhle zaujatej, to mam zacit hrat s jinym nickem a muzu psat ze je vypatlanej abych nedostal nic ?
Sam mi psal, ze vi ze ho celej server nema rad, a proto ma rozdavat bany jak se mu zachce ?
Davam stiznost na admina Destinyho alias Miselina.
Nechapu, proc i kdyz sem nepsal zadnou nadavku, coz obcas napisu ..pravda, tak mi dal bana i kdyz dal ban proc aspon enco nenapise nebo neda kick, nenapsal sem zadnou nadavku a dostanu ban a typek co tam pise ze miselin je vypatlanej tak nedostane nic? Nechapu ze je az takhle zaujatej, to mam zacit hrat s jinym nickem a muzu psat ze je vypatlanej abych nedostal nic ?
Sam mi psal, ze vi ze ho celej server nema rad, a proto ma rozdavat bany jak se mu zachce ?
-
bedrich11 - Amatér
[V] Zaujaty Miselin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zaujaty Miselin
Jeste bych rad napsal, ze kdykoliv sem mel ban na za nadavky tak sem to chapal a nikdy neresil, ale ted jeste kdyz jsem ani nenadaval , dostanu ban od cloveka, ktery je zaujaty proti kazdemu druhemu na serveru..
-
bedrich11 - Amatér
Hráč napsal větu mým směrem (pravděpodobně) že "je vypatlaný" a ty z nějakýho důvodu si se musel ozvat s touto větou:
2020-09-13 19:10:32 jak tvuj otečín. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
Otčím, otec, kdo ví co si chtěl napsat, neučil tě někdo že rodina se do hry netahá? Proč bych tě měl upozorňovat zrovna na toto?
Ode mne vše.
2020-09-13 19:10:32 jak tvuj otečín. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
Otčím, otec, kdo ví co si chtěl napsat, neučil tě někdo že rodina se do hry netahá? Proč bych tě měl upozorňovat zrovna na toto?
Ode mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Onen hráč bol na svoju zbytočnú poznámku upozornený. Ty si do toho zatiahol rodinu, čo pre teba nie je neznámy pojem. Máš opakované problémy so svojím správaním, nemôžeš sa čudovať, keď ho admin rieši. Dlhší ban si už dostal od Knedla, ak uvidím, že sú s tebou opakované problémy, dĺžka tvojho banu sa bude pohybovať vo vyšších cifrách.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
Re: [V] Zaujaty Miselin
Aha , pekny no maďare..
-
bedrich11 - Amatér
• Stránka 1 z 1