Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] zDeNo/Jailbreak1/FK

Příspěvekod Orel » 10 zář 2016, 23:24

Hrač - zDeNo
SteamID - STEAM_0:1:22949727

Takže abych to nějak srozumitelně shrnul , měli jsme jít na čáru a potom nám simon řekl , že si máme vzít granát ale neposlal nás zpět na čáru tudíž jsem se mohl pohybovat v areálu granátu jak jsem chtěl , hráč zDeNo mě zabil , tak jsem začal psat do chatu za co jsem dostal kill , dostal jsem odpověd do chatu , že jsem opustil čáru , tak jsem začal točit demo a požádal o mikrofon abychom to nějak vyřešili , mimochodem kdyby admini na serveru dělali to co mají a poslouchali hru a nehráli si , tak by věděli o co se jedná a mohli to vyřešit už hned během toho zabití na serveru , tímpadem bych neměl zapotřebí udávat hráče na forum, no každopádně poté co jsem dostal mikrofon hráč zDeNo nejdřív tvrdil ,že ikdyž jsem si měl vzít granát tak jsem mel byt na čáře , ale to mu simon vysvětloval , že přikaz běžte na čáru a vemte si granát , neplatí to abychom museli byt pořád na čáře ale zDeNo pořád tvrdil . že to je jedno a měl jsem byt na čaře , no poté co jsem dostal podruhé mikrofon , když jsem napsal že točím demo , že me všichni ignorují včětně adminu , které situace vubec nezajímala a ani neměli ochotu to vyřešit , tak jsem začal opět hovořit se zDeNem , ten začal najednou tvrdit uplně jinou historku , že jsem čáru opustil ještě dřív než jsme si měli vzít granát , samozřejmě to řekl jenom proto , aby nepřiznal chybu , že dal FK , na to jsem zareagoval že o čem to mluví , simon mi vypnul mikrofon se slovy , že to je slovo proti slovu . Skoda že jsem nenatáčel demo ještě před samotnym FK , ale stáhnul jsem si alespon HLTV ,kde nejde sice slyšet příkaz simona ale máte vyjádření zDeNa z dema jak řikál že jsem opustil čáru dřív ,tak pochopíte na HLTV o co se jedná a kde jde krásně vidět že jsem opustil čáru s ostatními hráči , tedy na příkaz vemte si granát , a kdyby jak tvrdí zDeNo bych opustil čáru dřív tak to semnou všichni hráči opustili čáru dřív ne ? Tedy by měl zabít všechny hráče , takže je jasně vidět že si to vymyslel a začal se nějákym zpusobem ohrazovat aby nemusel přiznat chybu .

Tady je demo kde je vyjádření hráče za co jsem dostal kill -http://leteckaposta.cz/690896374
Tady je HLTV z mapy aby jste mohli vidět situaci a pochopili že lhal - http://leteckaposta.cz/983029256

Děkuju za přečtení a doufám že hráč bude zabanován.
I am the only one.
Orel
Amatér
Amatér

[Vyriešené] zDeNo/Jailbreak1/FK

od Rumcajz » 10 zář 2016, 23:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zDeNo/Jailbreak1/FK