• Stránka 1 z 1
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom :)
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom 
1. Vek:Je mi 18 let a 3 měsíce
2. Nick v hre:Motorobot
3. Originálny MC:Během toho týdne budu kupovat abych splnil podmíku
4. Server kde chcete práva:Skyblock
5. Denná aktivita:Hraju neustále i 7až8 hodin denně
6. Priestupky na gamesites:doufám že žádné nemám snažím se být vzorem
7. Priestupky mimo gamesites:nemám jsem slušný občan ČR
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov):Už jsem díky bohu plnoletý takže mohu většinu vecí již dělat sám ,jinak jsem normální člověk je se mnou zábava a normální pokec.Mám rád spravedlnost nebojím se mluvit to považuji za své velké plus.Můj zatím krátky život prožívám n plno Miluji veteránské motorky značky JAWA sám mám 2 jinak miluju rybaření a hraní pc her převážne minecraftu.Omlouvám se za překlepy jsem zvyklý psát rychle ze školy.Jinak studuji 3.ročník střední školy elektrotechnické >>obor:Mechanik elektrotechnik slaboproudých a silnoproudých zařízení co jinak víc psát bych se upsal jsem konikativní takže se mě můžete optat na teamspeaku
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov):S administrativou mám již 3 roky zkušeností měl jsem i server a vím s jakým přístupem mám k hráčům přistupovat a jak se knim chovat. Jsem spravedlivý a NEJSEM typ který rozdává bany za každou pitomost vše dokážu řešit s chladnou hlavou.Příkazy znám je potřeba si je přpomenout už jsem nebyl půl roku aktivním adminem
ale stím nemám problém snam mě mezi váš skvělý kolektiv vezmete a přesvědčíte se o mých schopnostech doufám že se ve mě nesklamete
Díky že jste měli trpělivost a dočetli jste se konce máte skvělé servery a proto jsem si zakoupl i vip a jiné výhody abych vás podpořil moc díky budu se těšit na vaši odpověd Hezký den přeje Marek Hořínek

1. Vek:Je mi 18 let a 3 měsíce
2. Nick v hre:Motorobot
3. Originálny MC:Během toho týdne budu kupovat abych splnil podmíku
4. Server kde chcete práva:Skyblock
5. Denná aktivita:Hraju neustále i 7až8 hodin denně
6. Priestupky na gamesites:doufám že žádné nemám snažím se být vzorem
7. Priestupky mimo gamesites:nemám jsem slušný občan ČR
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov):Už jsem díky bohu plnoletý takže mohu většinu vecí již dělat sám ,jinak jsem normální člověk je se mnou zábava a normální pokec.Mám rád spravedlnost nebojím se mluvit to považuji za své velké plus.Můj zatím krátky život prožívám n plno Miluji veteránské motorky značky JAWA sám mám 2 jinak miluju rybaření a hraní pc her převážne minecraftu.Omlouvám se za překlepy jsem zvyklý psát rychle ze školy.Jinak studuji 3.ročník střední školy elektrotechnické >>obor:Mechanik elektrotechnik slaboproudých a silnoproudých zařízení co jinak víc psát bych se upsal jsem konikativní takže se mě můžete optat na teamspeaku

9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov):S administrativou mám již 3 roky zkušeností měl jsem i server a vím s jakým přístupem mám k hráčům přistupovat a jak se knim chovat. Jsem spravedlivý a NEJSEM typ který rozdává bany za každou pitomost vše dokážu řešit s chladnou hlavou.Příkazy znám je potřeba si je přpomenout už jsem nebyl půl roku aktivním adminem

Díky že jste měli trpělivost a dočetli jste se konce máte skvělé servery a proto jsem si zakoupl i vip a jiné výhody abych vás podpořil moc díky budu se těšit na vaši odpověd Hezký den přeje Marek Hořínek
4200+ Hodin odehraných Na Battlefieldu3

-
Motorobot - Kolemjdoucí
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom :)
Ahoj 
S tímto hráčem jsem už měl možnost se setkat na serveru a pomáhá lidem a je aktivní.
Mé Vyjádření
+
Rozhodně Věk
Aktivita
-
Asi ten MC
Ale i přes to - máš u mě ANO ...
Rád tě uvidím v A-Teamu
)

S tímto hráčem jsem už měl možnost se setkat na serveru a pomáhá lidem a je aktivní.
Mé Vyjádření
+
Rozhodně Věk
Aktivita
-
Asi ten MC

Ale i přes to - máš u mě ANO ...
Rád tě uvidím v A-Teamu

-
KuK0 - Profesionál
Tak se omlouvám ORIGINAL MC budu mít ještě dnes díky

-
Motorobot - Kolemjdoucí
Osobne s tebou nemám žiadnu skúsenosť, ale vyzerá to dobre. Keď budeš mať to origo, tak daj vedieť.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
zdravím origo už mám vše je plně funkční
klidně dojdu na tsko nemám problém mluvit
klidně dojdu na tsko nemám problém mluvit

-
Motorobot - Kolemjdoucí
Prijatý!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1