I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

zedko/jadberg/jb1

Příspěvekod zeDko12 » 25 led 2015, 00:17

Dobrý den soudruzi, dnes mi ukřivdil soudruh jadberg.
Jsem simon a řeknu "na stul bla bla bla bla".. Admin začne něco řešit o FK s někým kdo ví kým, najednou vidím koupené VD které vyšlo z cely tak mu řeknu: hej ty počkej, on samozřejmě nepočká ale pomališky odemě odejde v čupě což mě nevadí páč tam pořád žvaňil admin o tam jak skočil na stůl. Tak se vedečku snažím hodit gunu no až se mi to povedlo tak ji vyhodil a já chtěl jít z5 sajmonovat ALE v tom sem začál lítat později sem se dozvěděl že jsem činil neoprávněně a že se to nesmí opakovat taktéž jsem byl rozdupát na cucky o zem a přehozen. :roll:

Demo dodám až bude :o páč ještě není :?
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

zedko/jadberg/jb1

od Rumcajz » 25 led 2015, 00:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zedko/jadberg/jb1

Příspěvekod Jadberg » 25 led 2015, 00:30

Zdravím ;)

Ano, Je to tak jak píšeš. Spectuju různé hráče a najednou vidím zedka jak někomu háže zbraň, což mě přijde u tebe normální. Tak tě chvíli spectuji jak to dopadne asi 6 krát se netrefíš a dvakrát se trefíš. Vzhledem k tomu, že mi napsal Ceco, že mu tu zbraň hodil jen jednou, jak jsi mu psal, a že jsi chtěl zkontrolovat vdčko jestli nemá zbraň, což mi přišlo úplně zbytečné, když sotva ještě nevylezl ani z prostoru cel. Ale jestli jsi mu tu zbraň hodil jen jednou, vzhledem k tomu, že jsi byl simon a ty si ho můžeš zkontrolovat, tak bohužel nerad, protože vím jaký jsi typ hráče se ti omlouvám za ten přesun k teroristům... příště si budu dávat větší pozor i u těch hráčů o kterých vím jak se na serveru chovájí ;)
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod zeDko12 » 25 led 2015, 01:36

Bohužel nerad, protože vím jaky si typ admina. Místo aby si poslouchal či dával pozor tak spectuješ různé hráče a je ti jedno za co si grábneš a hodíš o zem hlavně ať je co grabovat a házet o zem. Vše by se dalo rozdýchat ale tvé tresty za nic ne. Prostě klikáš z hráče na hráče dokud něco nezvětříš nechytíš a nehodíš o zem.
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod zeDko12 » 25 led 2015, 02:42

俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod HouseParty » 25 led 2015, 15:42

Podle mě admin zareagoval správně
HouseParty
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 26 led 2015, 10:18

Z dema jasne vyplyva, ze jsi Simon delal vsechno mozne, jen ses v inkriminovanem kole nevenoval hre, misto toho jsi zbytecne honil koupene VD po mape.

Jadbergova omluva neni vubec na miste, stiznost zamitam.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy